- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Това мъже да обиждат жени и жени да обиждат мъже го чувам толкова често, че започва да ми звучи като пародия. Как така единия пол не каза нещо хубаво за другия? Как?
И най-смешното нещо е как без значение дали си мъж или жена си същото гадно лайно, каквото винги ще бъдеш, без значение дали си бил "късметлия" да се родиш от пола който си или не. Аз съм свидетел на мъже и жени да са извършвали непростими прстъпления, дори и от гледна точка на най-злата религия. И двата пола имат своите позитивни и негативни страни, това нещо за "по-добър пол" е вечното желание на човечеството да доминира и да се дели.
Може би ако имаше такава война ще е добре от друга гледна точка. Ако единия пол избие другия, човечествто най-накрая ще замре завинаги!
А, не ти ли прави впечатление, че когато мъже говорят за женските кусури и неспособности, жените се обиждали и наричат мъжете сексисти, а системата ги осъжда. Когато обаче жените директно обиждат мъжете, подиграват им се нагло за мъжкото осъждане при съдебен процес с жена и за тях няма никакви последствия, освен смъртните присъди от омерзени мъже. Как разбираш понятието "позитивна дискриминация" срещу мъжа? И не бъди сигурен, че при открита война между половете жените ще имат някакъв шанс! И човечеството без жени ще продължи да съществува. Вече съществува наука-технология - ектогенеза, където основна съставна за живот е Y-хромозомата при мъжете. Чрез Х-хромозомата им вече има произведени мъжки яйцеклетки и оплодени пак от мъжко семе. Има и произведени вече инкубатори за репродукция на човешки фактор (изкуствена утроба), и жените ще станат напълно излишни, а с двата си Х-са немогат да имат репродукция, както мъжете.