От всичкото написано от теб по-горе не разбрах какво за теб е феминизмът, защото като потърся на мен ми излиза това:
Феминизмът (от англ. и фр. feminism, feminisme, които произхождат от лат. femina „жена“[1]) включва политически, социални и други движения, които се борят за и акцентират върху свободата и равноправието на жените, женската гледна точка за света и положението като цяло на жените в обществото.
Източник: Wikipedia
Под равноправие се има предвид и двата пола да имат равни права, защо трябва да поощряваш или да наказваш някого за нещо, което не зависи от него, като неговия пол и/или раса? Той да не го е избрал? Щото аз не помня да съм цъквал на българската държава преди да се родя.. Това не е ли глупаво? Защо го правиш? Защо се делиш?
След като нямаш лош опит с жените от къде са тези конспирации и параноя? Кой те научи на тази омраза? Разбира се, всеки е в правото си да се защити ако бива атакуван по някакъв начин, за това се съгласявам. Защо си мислиш, че жените и мъжете са си душмани, всички съществували семейства и деца са творение на изнасилване ли? Какво за теб е здравословна връзка между мъж и жена? (ако изобщо можем да говорим за любов тук)
В 21 век е глупаво да гориш, колиш и бесиш всеки с различен пол, раса, ориентация и религия. Просто не мога да те разбера.
Знаеш ли какво - зае*и. Щом като вярваш, че руският е предпочитан от нас и че САЩ "бърка" (макар, че "езикът на сектата" е навсякъде). Прдполагам, че си на възраст и те е страх от промените, не те виня. Само се надявам ако имаш жена (много обичаш мъжете, но не мисля, че си гей) да не я заключваш в мазето и не и изкривяваш прешлените, защото не е стоплила яденето, дано да е добре. Или да не биеш и да не риташ в канавката на улицата минувачи от женски пол, които "са ти оронили достойнството" и са се "държели безобразно" на публично място.
Тц тц тц, стискам палци да са добре.
Последно редактирано от anonymous1043668 : 08-21-2020 на 14:09