Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Продължаваш да ми опяваш как всички тези очевидно измъчени хорица чакащи с часове своя ред на опашките са буржоа, а дамата едва ли не е с ултра скъпо палто и ботуши (не знам как реши, но явно отчаяно се хващаш за каквото можеш, даже и да е тотална глупост) и вместо да е на ексурзия в някой хотел с руум сървиз, тя е станала в ранни зори, за да предреди останалите на опашката за хляб... Ти осъзнаваш ли колко е смешно, когато говориш очевидни глупости. Как може да си помислиш, че някой на високо социално положение ще се реди на такива опашки и то за хляб. Очевидно това в теб говори или за повреден начин на мислене (което е по-добрият случай), или за това, че ти плащат, за да пишеш откровените нелепости като дори това. И какъвто и да е случаят, днес никъде няма да видиш опашки само за една конкретна стока, която са "пуснали" и тя да свърши да я няма...

Нормало е като отворят широко вратите на един затвор и хората да се разбягат от него! И не демокрацията е виновна за убийството на българското село, а комунизма, който закрепости насилствено хората по градовете, за да работят в съветските грандомански предприятия, които се закриха след като им се наложи да се състезават в условията на реална пазарна икономика и се видя колко безмислени са били. Хората обаче загубиха земите си и останаха да живеят в грозните комунистически мастодонтски по мащаби панели, които са не само с множество строителни дефекти и проблеми, но и създаващи доказано вреден за човешката психика модел на съществуване на хората, защото наблъсквайки в толкова безлична бетонено-панелна обстановка като в софийския зоопарк създават условия за просперитет на престъпността.

Какво могъщество? Русия днес има една върхушка от олигарси и политици, които Кремъл обслужва, а те гледат със самочувствието на някаква аристокрация към обикновените хора все едно, че те са им крепостници и имат божественото право да ги управляват, ако искат дори и с презрение. Може да видиш какви са заплатите и пенсиите в Русия и да замълчиш! Има достатъчно официални данни.

По-назад обясних как Путин взе властта точно от него, за да продължи същата линия на управление. Да твърдиш, че са от различно котило е просто нелепо при условие, че в момента олигархията и мутро-престъпността в Русия са с космически размери. Какво направи Путин освен да си осигури пожизнена власт и това, че нахлу в Крим и го анексира като това му костваше падането на рублата с 50% и девалвацията на спестяванията на милиони от и без това не особено богатия руски народ? А ти имаш наглостта да говориш как рублата щяла да стане световна валута (цитата долу). Как ли пък не?...

Но Аляска, другарю, не е Крим! Ако й посегнат, това би означавало до изгреят няколко слънца над любимия ти Кремъл и да се приключи с човешката цивилизация изобщо. Никой, който е с всичкия си не би посегнал на САЩ (и в това число на Китай, Русия или някоя друга ядрена сила). Големите сили работят заедно и нямат никаква изгода от това да се изправят в директен военен конфликт едни срещу други и взаимно да се изпарят. А и всяко диктаторче или императорче е наясно, че това би означавало край на неговите забавления и тези на "царското му семейство".

Работят за 500 лв колкото твоите работници работят за 1200 лв!
Явно майка ти те е родила на мелница. Такова кречетало, като теб рядко съм срещал. Твърдиш неща, които не си виждал, а аз съм свидетел на събитията. Признавам ти го добър трол си! Колкото до Аляска там въпросът не е приключил. Слънцата може да изгреят по-скоро от запад. Не се знае, знае ли се. САЩ още не са платили достатъчно за за Аляска и сделката е доста подозрителна! А сигурно ще си платят някой ден за всичкото зло сторили на света!