.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Question Женско блаженство

Здраейте!Имам въпрос към момичетата!Как изпитвате отразъм или свършване?Има ли разлика м/у двете неща?Какво изпитвате ?С мен става така:аз съм отгоре ,яздя го с изправен гръб,движа се напред-назад и ми прави супер голям кеф;няколко пъти сме го правили за определен период от време ,обаче предния път правя същото и поедно време идва като вълна тръгва от подоката на вагината и отива тази вълна направо в моьъкс;първия път се стреснах и затова първата ми реакцив беше ,,о спри" и забавихме .Втория път май имаше и втора вълна но лека.Така обяснете ми какво е това

Banned Фен
    "Отразъм" -- какво е това? Като се отразваш здраво или?

Цитирай Първоначално написано от FarukhShaikh Виж мнението
    Защо обикновенно тире „-“ го пишеш два пъти? Явно се опитваш да използваш този символ „—“, но не знаеш компютърните комбинации.
    По темата: има два вида оргазми. Клиторен и вагинален.
    Голяма част от жените изпизтват клиторен оргазъм. При анален и вагинален секс се стимулира именно клитора. Няма голяма разлика между клиторен и вагинален оргазъм. И двата вида са са удоволетворяващи и постижими. Да достигнеш до вагинален оргазъм естествено по-трудно, но няма голяма разлика в чувството. При клиторен оргазъм достигаш когато партньора ти стимулира клитора. Когато си върху него и се движиш назад-напред именно го стимулираш. При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката, която отделя течност.
    Последно редактирано от iFakesmile : 10-08-2017 на 17:50

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката и отделя течност.
    бля бля бля
    нищо вярно

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Сигурно ѝ се иска да стане от раз, но не става !
    Това е мит - няма различни видове оргазми !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Banned Фен
    Защо обикновенно тире „-“ го пишеш два пъти? Явно се опитваш да използваш този символ „—“, но не знаеш компютърните комбинации.
    Голяма част от жените изпизтват клиторен оргазъм. При анален и вагинален секс се стимулира именно клитора. Няма голяма разлика между клиторен и вагинален оргазъм. И двата вида са са удоволетворяващи и постижими. Да достигнеш до вагинален оргазъм естествено по-трудно, но няма голяма разлика в чувството. При клиторен оргазъм достигаш когато партньора ти стимулира клитора. Когато си върху него и се движиш назад-напред именно го стимулираш. При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката, която отделя течност.
    NETFLIX го използват масово в описанията на филмите си. Явно и Корпорация за над 4 милиарда долара "не знае компютърните комбинации".

Защо го ползвам? Защото е по-бързо от това да натискам Alt + 4 цифрената комбинация 0150 или 0151. Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно. Да не говорим, че някои браузъри, особено браузъри на мобилните устройства -- не показват en dash или em dash правилно. Може цялата страница да "счупи".
    Последно редактирано от FarukhShaikh : 10-08-2017 на 18:30

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Сигурно ѝ се иска да стане от раз, но не става !
    Това е мит - няма различни видове оргазми !
    Тя си е виновна, като си е намерила детенце, вместо силовак.

NETFLIX го използват масово в описанията на филмите си. Явно и Корпорация за над 4 милиарда долара "не знае компютърните комбинации".

Защо го ползвам? Защото е по-бързо от това да натискам Alt + 4 цифрената комбинация 0150 или 0151. Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно. Да не говорим, че някои браузъри, особено браузъри на мобилните устройства -- не показват en dash или em dash правилно. Може цялата страница да "счупи".
    За разлика от мен си менижираш времето? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Като пишеш мнения във форуми? И се опитваш да troll-ваш деца? DDD
    #nolifer

Banned Фен
    Ти също пишеш мнения във форуми. Това те прави същия загубеняк като мен. Тролването никога не ми се е отдавало. Нещо друго обаче ми се отдава.

anonymous990763
    Guest
    Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно.
    Честито форумно име.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Честито форумно име.
    Поне като си Google-на името не излиза нещо подобно и мега гнусярско:

anonymous990763
    Guest

<3

Banned Фен
    Нека позная, бухъла отдясно с оръфаната филия хляб си ти, бейбе?

Знаеш ли кво, после не идвай да ми спориш, че сте били трудолюбиви и не обичате на хляба мекото. То се вижда от снимката ти.

Ти също пишеш мнения във форуми. Това те прави същия загубеняк като мен. Тролването никога не ми се е отдавало. Нещо друго обаче ми се отдава.
    Разбираемо е да пишеш мнения във форумите, но си регистриран вчера. За един ден си направил 70 мнения във форума. Намери си приятели и виж, че извън форумите има живот.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Разбираемо е да пишеш мнения във форумите, но си регистриран вчера. За един ден си направил 70 мнения във форума. Намери си приятели и виж, че извън форумите има живот.
    Извън компютрите*
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

anonymous990763
    Guest
    Нека позная, бухъла отдясно с оръфаната филия хляб си ти, бейбе?

Знаеш ли кво, после не идвай да ми спориш, че сте били трудолюбиви и не обичате на хляба мекото. То се вижда от снимката ти.
    Не ме наричай бейбе.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Извън компютрите*
    Cheers

Banned Фен
    От много работа ми изпуши главата. Седнах да се разтоваря малко със старите кучета. Чудно защо не адресираш Indistinct, която за 2 години има 7к+ поста. Опа, забравих, тя е от нежния пол и ти омекнаха краченцата.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не ме наричай бейбе.
    Много си сладка, затова те наричам така.

anonymous990763
    Guest
    Много си сладка, затова те наричам така.
    Съдейки по това, че дори комарите избягват кръвта ми, то не бих твърдяла същото.

Banned Фен
    Това с комарите е може би най-големия градски мит за последния век.
    Ако аз не те избягвам -- това какъв ме прави?

anonymous990763
    Guest
    Това с комарите е може би най-големия градски мит за последния век.
    Ако аз не те избягвам -- това какъв ме прави?
    Неорентиран комар.

Banned Фен
    Неорентиран комар, но дойде ли вечерно време, като се отпуснеш...най-вероятно ще бъдеш прободена...дълбоко.

От много работа ми изпуши главата. Седнах да се разтоваря малко със старите кучета. Чудно защо не адресираш Indistinct, която за 2 години има 7к+ поста. Опа, забравих, тя е от нежния пол и ти омекнаха краченцата.
    Честно да ти кажа си нямах представа, че тя е от нежният пол. Нито я познавам, нито нищо. Винаги съм си мислил, че е мъж, но както и да е.
    Тя е регистрирана преди две години. Има общо мнения 7 437. Две години са 730 дни, делим мненията на дните. Тоест 7 437 / 730 = около 10 мнения на ден, което е напълно нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си