- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женско блаженство
Здраейте!Имам въпрос към момичетата!Как изпитвате отразъм или свършване?Има ли разлика м/у двете неща?Какво изпитвате ?С мен става така:аз съм отгоре ,яздя го с изправен гръб,движа се напред-назад и ми прави супер голям кеф;няколко пъти сме го правили за определен период от време ,обаче предния път правя същото и поедно време идва като вълна тръгва от подоката на вагината и отива тази вълна направо в моьъкс;първия път се стреснах и затова първата ми реакцив беше ,,о спри" и забавихме .Втория път май имаше и втора вълна но лека.Така обяснете ми какво е това
"Отразъм" -- какво е това? Като се отразваш здраво или?
Защо обикновенно тире „-“ го пишеш два пъти? Явно се опитваш да използваш този символ „—“, но не знаеш компютърните комбинации.
По темата: има два вида оргазми. Клиторен и вагинален.
Голяма част от жените изпизтват клиторен оргазъм. При анален и вагинален секс се стимулира именно клитора. Няма голяма разлика между клиторен и вагинален оргазъм. И двата вида са са удоволетворяващи и постижими. Да достигнеш до вагинален оргазъм естествено по-трудно, но няма голяма разлика в чувството. При клиторен оргазъм достигаш когато партньора ти стимулира клитора. Когато си върху него и се движиш назад-напред именно го стимулираш. При вагиналният оргазъм трябва да се стимулира G-точката, която отделя течност.
Последно редактирано от iFakesmile : 10-08-2017 на 17:50
NETFLIX го използват масово в описанията на филмите си. Явно и Корпорация за над 4 милиарда долара "не знае компютърните комбинации".
Защо го ползвам? Защото е по-бързо от това да натискам Alt + 4 цифрената комбинация 0150 или 0151. Аз за разлика от теб си менижирам времето внимателно. Да не говорим, че някои браузъри, особено браузъри на мобилните устройства -- не показват en dash или em dash правилно. Може цялата страница да "счупи".
Последно редактирано от FarukhShaikh : 10-08-2017 на 18:30
Ти също пишеш мнения във форуми. Това те прави същия загубеняк като мен. Тролването никога не ми се е отдавало. Нещо друго обаче ми се отдава.
<3
Нека позная, бухъла отдясно с оръфаната филия хляб си ти, бейбе?
Знаеш ли кво, после не идвай да ми спориш, че сте били трудолюбиви и не обичате на хляба мекото. То се вижда от снимката ти.
Това с комарите е може би най-големия градски мит за последния век.
Ако аз не те избягвам -- това какъв ме прави?
Неорентиран комар, но дойде ли вечерно време, като се отпуснеш...най-вероятно ще бъдеш прободена...дълбоко.
Честно да ти кажа си нямах представа, че тя е от нежният пол. Нито я познавам, нито нищо. Винаги съм си мислил, че е мъж, но както и да е.
Тя е регистрирана преди две години. Има общо мнения 7 437. Две години са 730 дни, делим мненията на дните. Тоест 7 437 / 730 = около 10 мнения на ден, което е напълно нормално.