Здравейте, след два месеца мъки след като реших да прекратя носенето на главичката оголена вече почти всичко е наред, когато върнах кожата напред се получи възпаление,имаше мирис на риба третирах главичката с Канестен като мислех,че може да са гъбички, по време на мазането с канестена се получи дразнене в уретрата, отворчето и зачервяване, след като третирах две седмици с него го спрях в последствие ми се поду десният тестис и имаше лека болка, отидох на андролог, болките и подуването на тестиса бяха изчезнали той каза, че всичко е отминало и не е нужно никакво лечение като ме посъветва да измивам само с вода члена докато се възстановят лигавиците, главичката започна да се лющи мислех,че е от канестена но той каза, че това е така защото главичката започва да се овлажнява и че ще се излющи и всичко ще се оправи, каза да го търкам леко за да може излющената кожа да падне, каза, че не е редно да се носи така оголен защото може да се получи парафимоза, главичката вече не се лющи и вече съм добре. Пиша това с апел към всички, които го носят оголен да прекратят това като незабавно да се консултират с лекар за да избегнат възпалението и проблемите, които имах аз!