- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ ЗНАМ КОЯ СЪМ ВЕЧЕ, ЖИВОТЪТ МИ Е АД!
Да се включа и аз. Първо, надявам се настина да е вярна историята, а не някакъв майтап с цел убиване на време. Падам си леко недоверчив към хората тип поради лични причини, особено пък към хора в нета, щото все пак има всякави, не знаеш кой стои отсреща. Ама както и да е, да приемем - откровена си, всичко е така и си тук да си излееш душата и да потърсиш съвети и разбирания. Прочетох цяла история и наистина всичко е адски сложно и объркващо при теб, но все пак не си само ти така. Животът е шантав, така е. Ама трябва да си самоуверена и борбена. Мачкай, за да те уважават и уважавай, за да те мачкат - това е истината.
Основният проблем при теб си проличава още в заглавието. Твърдиш, че не знаеш коя си и животът ти е ад. Ами помисли ли си, че има хора в много по-тежко от твоето положение, ама дерзаят, нали? Борят се? Виж сега, не знам какво толкова си се обсебила в това въпросно момче. Толкова ли е красив, умен ли е, богат ли е? Каква е причината да ти е изпил мозъка чак до такава степен, не знам. Май и ти не знаеш. Но това е много налудничаво. Толкова много години да таиш надежди за него при условие, че с него нямаш никакви шансове, щото явно си пада малко особен тип и е очевидно, че нищо не изпитва към теб. Има много по-добри и красиви момчета от въпросния. Защо се занимаваш с него? Няма файда, твоето е просто хабене на време и нерви.
Относно майка ти - на 18 си, пълнолетна си, тя вече няма отговорност за теб. Вече не може и няма право нищо да ти казва и да решава за теб. Щом не можете да съжителствате в хармония, разделяте се и готово. Не живеете заедно и проблемите са решени. Не си малка и можеш да се оправяш.
Желая ти успех и да намериш правилния път! Надявам се да съм помогнал все някак си. Да уточня - не се заяждам, не те критикувам, нападам, просто ти давам приятелски съвети. Най-напред си смени обкръжението и си промени светогледа. Стискам палци нещата да се променят към добро. Но за това ти си отговаряш. Ти си си автора на твоята съдба. Това е.
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков
Така е, прав си! На никого не пожелавам това! Да, реално погледнато по-добре е да е измислица, но не смятам за нормално това някой да си прави ебавка с такива неща. Но виж сега... Има хора, които няма какво да ядат, нямат покрив над главата си и не всеки ден, а всяка секунда от живота им е кошмар (буквално!). Те какво да кажат, а?
Откъде си сигурен? Не знаеш все пак кой стои отсреща? Дай едно реално доказателство и се съгласявам веднага. Може да Е трол, но може и да НЕ Е. Не знаем със сигурност.![]()
Реално никой няма да се присмива с такава ситуация, освен ако не е някой психично болен глупак (не им се подигравам, съжалявам ги).
ПРЕКАЛЕНО ГРАМОТНО Е НАПИСАНО.
Някак си, докато го четеш, усещаш някаква емоция, която не се усеща много много в историите, написани от тролове (почти винаги е очевидно кога историята е написана от трол, и кога не е).
Много дълга история, която никой няма да се занимава, да я пише.
Но един начин да се провери дали историята е тролска, е като модераторите/админите видят кога момичето или профилът е регистринан и кога е публикувана темата. Аз ако бях момиче, щях да пиша такава тема сигурно час със сълзи на очите, а ако е някой трол, копи-пейст - макс 5 минути и така...
Брато, има всякакви типове. Има такива, които могат едва ли не да вкарат невинен човек в затвора. Има уникални манипулатори! Да не ти разказвам аз на какъв случай попаднах преди известно време, защото това вече е друга тема.
Както и да е. Както написах в първото си мнение в тази тема - да приемем, че е така! Приемаме всичко написано за истина! Историята наистина е гадна, тук едва ли има някой на друго мнение. Нека не спамим повече, защото тези спорове доникъде не водят и с нищо не допринасят.
Последно редактирано от Шок : 11-08-2017 на 18:45
Ако историята е все пак вярна, а аз съм сгрешил и съм засегнал авторката, извинявам се!
Доста си преживяла , но има още доста да се живее. живота е пред теб . Явно А. няма интерес към теб. Няма нужда да страдаш излишно. Лесно е да се напише от страни , въпреки че аз съм в същата ситуация и съм на прага на лудостта . Живота е радост и тъга. И вероятно след толкова тежки и трудни моменти в твоя живот все ще дойде ден в който и на твоята улица ще изгрее слънце. Номера е да си силна и да го дочакаш . Съболезнования за мадамата. Трудно се преживяват тия неща без приятели. Знам го от опит. Пак казвам аз съм в подобно положение. И те разбирам. Успех.
Така,
Първото, което е А. няма никакви чувства към теб, не е имал и може би никога няма да има (дори да е имал симпатии, и аз ако бях на негово място, не бих си позволила да тръгна с бившата на починалата ми близка приятелка). Според мен ти все още си вманиачена по този човек само и единствено, защото си го харесвала в продължение на колко 3-4 години? Без да става абсолютно нищо между вас, тоест ти е станало по-скоро като навик, отколко като любов. Отделно факта, че си го искала много, но не е станало - обратна психология - искаш най-много това, което не може да имаш. Говоря ти това от личен опит, защото и аз от 17 до 19 години бях лудо влюбена в човек, с който нищо ама нищо не ставаше и продължавах, докато в един момент не осъзнах, че всъщност просто съм влюбена в идеята да сме заедно, в идеята, която моят мозък нарисува и 2 години не можах да се откъсна от нея, без да осъзнавам, че тя просто не съществува. Чувствата ти към него са единственото останало от момента в който си била на 15 и си дошла в София до момента в който си 12-ти клас и си на 19, тоест те са единственото нещо, което е било с теб през всичките тези години, докато си пораствала, реализирала и си минала през толкова много, за това ти е толкова трудно да се откъснеш от него. Според мен не е любов, просто ти е като safe zone и навик.
Второ, наистина ужасно много съжелявам за приятелката ти, нека почива в мир! Но колкото и гадно да звучи, трябва да move on-неш, станало е преди 2-3 години, до колкото разбрах и отново ти казвам от личен опит, колкото повече се съжеляваш и вдълбаваш в миналото и болките, които си преживяла, толкова повече се ще се давиш и няма да можеш да излезеш на повърхността- тоест в настоящето. Болката, колкото и клише да звучи, наистина ни прави по-силни, но се и отнася до самата теб, дали искаш да продължиш като по-силна или предпочиташ да седиш на едно място и да си ближеш стари рани.
Трето, на 19 си. Намери си работа, хоби, разнообрази си ежедневието, така хем ще си заета и няма да имаш време да мислиш, хем ще си около нови хора постоянно, нови запознанства, приятели, току виж и ново момиче или момче откриеш.
Не се предавай, особенно докато си още толкова млада. Наистина ще се изненадаш, колко неща един човек може да понесе в този живот. Ние, като хора, сме много по-силни, от колкото си мислим.
И последно СПРИ с тия антидепресанти. Сериозно. Прекалено много време ги взимаш, нямаш нужда от тях. Препоръчителния период за взимане е от 3 до 6 месеца, не разбирам как и защо продължаваш да ги пиеш. Спирай ги и започвай да си взимаш живота обратно.
П.С. Хора, сериозно ли само на мен ми направи впечатление, че взима анти-депресанти в продължение на 2-3 години??
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Гледам че е минало много време откато си постнала тази тема, но ти вярвам и ти съчувствам!!
Най добрия съвет който мога да ти дам е да си продължиш приятелските отношения с А защото явно няма как да сте заедно. Много ти съчувствам, защото и моето детство не беше розово. Аз, като теб, станах аутсайдер, станах емо, емо съм и сега и излизам с емота, но не се промених заради някого, ами защото така се чувствам. Също си направила грешка, си се самонаранявала, защото е ужасно, правя го и днес, но не мога да спра.. И спри малко със тия анти-депресанти защото са адски вредни...
Това към мен ли беше или към авторката?
На бисексулността не и трябва психиатър или просто си си хомофобче? Не разбирам, защо й е тапицирана стая и усмирителна риза, тя не е шизофреник, просто е травмирана... има огромна разлика.
Плюс, ако имаш малко логика в глупавия ти мозък, щеше да се сетиш, че за да пие анти-депресанти, явно са й предписани от психиатър или психолог. Но, както и да е...
Последно редактирано от bijou : 08-21-2018 на 18:30
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Виждам колко добре се справяш, колкото гражданин на Ирак или врабче в Ню Делхи.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Твърдиш, че си патриот. А какво по-точно направи за България? Да отбележа, че слагането на трибагреника и лъва - символа на България не се брои за полезно дело.
Не мисля, че темата е измислица. Прекалено подробно и детайлно е описано всичко. Освен ако не е написана от някой 40 годишен, безработен мастурбатор, не виждам причина някой да загуби толкова време в подробно описание на история. А относно Шок, троловете в тоя форум бяха актуални през 2008. Ходи си да се чукаш с пеперудките, да еба твойта леля тая гнусна мазмантия
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Последно редактирано от bijou : 08-22-2018 на 06:46
Time to die.