- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ ЗНАМ КОЯ СЪМ ВЕЧЕ, ЖИВОТЪТ МИ Е АД!
Да се включа и аз. Първо, надявам се настина да е вярна историята, а не някакъв майтап с цел убиване на време. Падам си леко недоверчив към хората тип поради лични причини, особено пък към хора в нета, щото все пак има всякави, не знаеш кой стои отсреща. Ама както и да е, да приемем - откровена си, всичко е така и си тук да си излееш душата и да потърсиш съвети и разбирания. Прочетох цяла история и наистина всичко е адски сложно и объркващо при теб, но все пак не си само ти така. Животът е шантав, така е. Ама трябва да си самоуверена и борбена. Мачкай, за да те уважават и уважавай, за да те мачкат - това е истината.
Основният проблем при теб си проличава още в заглавието. Твърдиш, че не знаеш коя си и животът ти е ад. Ами помисли ли си, че има хора в много по-тежко от твоето положение, ама дерзаят, нали? Борят се? Виж сега, не знам какво толкова си се обсебила в това въпросно момче. Толкова ли е красив, умен ли е, богат ли е? Каква е причината да ти е изпил мозъка чак до такава степен, не знам. Май и ти не знаеш. Но това е много налудничаво. Толкова много години да таиш надежди за него при условие, че с него нямаш никакви шансове, щото явно си пада малко особен тип и е очевидно, че нищо не изпитва към теб. Има много по-добри и красиви момчета от въпросния. Защо се занимаваш с него? Няма файда, твоето е просто хабене на време и нерви.
Относно майка ти - на 18 си, пълнолетна си, тя вече няма отговорност за теб. Вече не може и няма право нищо да ти казва и да решава за теб. Щом не можете да съжителствате в хармония, разделяте се и готово. Не живеете заедно и проблемите са решени. Не си малка и можеш да се оправяш.
Желая ти успех и да намериш правилния път! Надявам се да съм помогнал все някак си. Да уточня - не се заяждам, не те критикувам, нападам, просто ти давам приятелски съвети. Най-напред си смени обкръжението и си промени светогледа. Стискам палци нещата да се променят към добро. Но за това ти си отговаряш. Ти си си автора на твоята съдба. Това е.
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков