.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нещо страшно ми се случи през нощта.

Здравейте, не съм сигурна дали мястото на историята ми е тук, но не намерих в кой раздел да я напиша, та, това което ми се случи ме уплаши адски много. Нека ви разкажа; През нощта сънувах и малко след като се събудих ми се случи нещо, което бая ме стресна, бях в полубудно състояние ли и и аз не знам, бях с претворени очи, не можех да си движа нищо, нито главата, нито ръцете, нито тялото, вско ми беше изтръпнало, помислих си, че буквално умирам, беше ме страх да заспя отново, защото си мислих, че повече няма да се събудя, чувството беше ужасно, като ми се случва за пръв път, на някой от вас случвало ли се е и на какво може да се дължи :/ ? чувала съм, че е сънна парализа, но не съм на 100% сигурна.
    Последно редактирано от Anity111 : 10-11-2017 на 11:38

ДА това е по едно време много често ми се случваше .. ми се превиждат некви неща и немога да мръдна , същотото като твойто много дръвено..

Повече от фен Аватара на autumn666
    Здравей! Това, което ти се е случило е точно сънна парализа. Случва се в състоянието ти точно преди да заспиш или точно преди да се събудиш. Мозъка ти се събужда малко преди тялото ти и мускулите ти са отпуснати, тъй като все още спят и заради това не можеш да се движиш. Буквално е глитч в организма ти.
    Запозната съм с нея, защото изключително много пъти съм я имала, тъй като в миналото имах проблеми със съня и много счупен биологичен часовник. Ако не се наспиваш добре или си лягаш много късно, това може да е причина да ти се е случило. Не е нещо, за което да се притесняваш, стига да не зачестее.
    На някои хора им се случва да халюцинират страшни дивотии, когато са в сънна парализа, а други просто не могат да се движат, което според мен си е достатъчно гадно. Поразрови се за истории в нета, ама гледай да не е преди лягане!

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Запозната съм с нея, защото изключително много пъти съм я имала, тъй като в миналото имах проблеми със съня и много счупен биологичен часовник. Ако не се наспиваш добре или си лягаш много късно, това може да е причина да ти се е случило.
    "Днес, в 02:24"
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    "Днес, в 02:24"
    Хахаха, знаех си, че някой ще изтъкне това. Нощна смяна, какво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Здравей! Това, което ти се е случило е точно сънна парализа. Случва се в състоянието ти точно преди да заспиш или точно преди да се събудиш. Мозъка ти се събужда малко преди тялото ти и мускулите ти са отпуснати, тъй като все още спят и заради това не можеш да се движиш. Буквално е глитч в организма ти.
    Запозната съм с нея, защото изключително много пъти съм я имала, тъй като в миналото имах проблеми със съня и много счупен биологичен часовник. Ако не се наспиваш добре или си лягаш много късно, това може да е причина да ти се е случило. Не е нещо, за което да се притесняваш, стига да не зачестее.
    На някои хора им се случва да халюцинират страшни дивотии, когато са в сънна парализа, а други просто не могат да се движат, което според мен си е достатъчно гадно. Поразрови се за истории в нета, ама гледай да не е преди лягане!
    Изчетох доста по темата, страшнички неща пише, но го разбират само тези, на които им се е случвало, явно не съм единствена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си