Здравейте читатели аз съм момче на 16 и сме заедно с приятелката ми от 10месеца.До преди месец всичко беше окей и тогава тя се премести в друго даскало и от него тръгнаха проблемите ни.Още на първата седмица започнах да усещам промяна в нея,тя започна да се държи дръпнато,по-студено,не сеща да ми пише,не се държи с мен като нейно гадже,а като просто приятел.Започна да предпочита новия си клас пред това да отдели време за няколко съобщения с мен.На мен лично не ми е приятно това като си е в тях да се държи мило,а като е в даскало се държи мега студеното с мен.Също така си е намерила приятели момчета и в по-голямата част обикаля с тях и следователно започнах да и мрънкам ,че не ми е приятно това,което прави и тя излезе с оправданието,че ако обръщала внимание на мен докъто е в даскало щели да я мислят за забила и нямало да си намери приятелки и така всеки един ден се оправдава с нещо различно като я попитам дали няма да се сети за мен и вече изпитвам чувството ,че връзката ни започва да умира след тази промяна в нея.Моля за съвет дали има смисъл да се боря за връзката ни.