значи твоя се е правил на недостъпен цял час и накрая все пак е отговорил
явно е женски
Съгласен съм!
Първоначално написано от haritov
Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.
не знам какво е, няма особено значение
просто имаше една зависимост между теглото на индивида и вероятността да използва термини като misogyny
както и цвета на косата
просто имаше една зависимост между теглото на индивида и вероятността да използва термини като misogyny
както и цвета на косата
Виждам, че си наясно с някои стереотипи.
И само дотам.
както и цвета на косата
Ти какво, намекваш, че съм дебела ли. Само 120 кила съм, за твое сведение.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.