.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Чикиджия

Чикиджия

Здравейте, аз съм момче но проблема е че започнах от преди 2-3 години да си купувам и нося рокли, поли, сутиени, прашки, токчета започнах и така да излизам но проблема ми продължава че като се облека с женски дрехи се възбуждам веднага и така всеки ден чикий вече над 3 години. Гримирам се, червило, спирала, лакирам се, обезкосмявам се. Изглеждам много по красиво от много жени. А проблемите ми продължават и все си мисля някой да ме изчука но за сега само си мисля и си мечтая как и с кой. Искам някой да ми даде съвет но без хейтърите моля ако нещо ви дразни по добре не пишете глупости, успех и хубав ден

Цитирай Първоначално написано от marya.petrowa Виж мнението
    Здравейте, аз съм момче но проблема е че започнах от преди 2-3 години да си купувам и нося рокли, поли, сутиени, прашки, токчета започнах и така да излизам но проблема ми продължава че като се облека с женски дрехи се възбуждам веднага и така всеки ден чикий вече над 3 години. Гримирам се, червило, спирала, лакирам се, обезкосмявам се. Изглеждам много по красиво от много жени. А проблемите ми продължават и все си мисля някой да ме изчука но за сега само си мисля и си мечтая как и с кой. Искам някой да ми даде съвет но без хейтърите моля ако нещо ви дразни по добре не пишете глупости, успех и хубав ден
    Качваш си снимки във сайт за запознаства и те желаещите ще ти пишат. Говориш известно време с тях и след това си избираш с кого да се видиш.
    Ако те е срам си качваш снимки само на тялото без на лицето и ако изглеждаш секси отново ще се намерят желаещи.
    Но щом се гримираш би трябвало да не ти пука хората да ти видят лицето защото ще е съвсем различно от истинското ти лице.

Не рабзбрах какъв съвет искаш?Да ти предложим някой да те изчука??

Пристрастен съм към чекийте как да ги спра?

Супер фен Аватара на kompleksar
    Защо искаш да ги спреш ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Имам една идея. Ако си намериш кой да те чука по 3-4 пъти в седмицата ще намалиш чЕкиите значително. Дори може и да ги спреш. Ползвай интернет..има доста загорели за момчешко дупе там.
    Twisted Unicorn

Смени си пола, не казвай на никого и ще те ч0кат.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Намери си работа в Тайланд.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Намери си работа в Тайланд.
    .

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Смени си пола, не казвай на никого и ще те ч0кат.
    Можеш да си промениш външния вид, но полът не се сменя, той е по природа!
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на BadAss
    Бъди малко по-креативен хомо.

И аз искам да си намеря някой но не знам как и какво да да напиша. Някой писа А Тайланд и това съм го мислил но пък парите все не стигат за една екскурзия до там.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Режи си оная работа и си готов ... няма да е голяма загуба и без това !

Голям фен Аватара на Ospi
    Е кой ти казва за екскурзия бе ква е тая хомо пародия

Бе бахти гнусната раота..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си