.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Не мога да си намеря приятелка :(

Здравейте ! На 17г съм , досега не съм имал по-сериозна връзка с някое момиче. Не знам защо ,но може би нещо в мен ги отблъсква..не съм дебел-е нямам плочки и големи мускули , нито че не изглеждам като някоя филмова звезда /така да се каже/ ,единственото ,което искам е да съм заедно с някое нормално и кадърно момиче ,а не някоя кифла или "модел" . Прочетох доста теми във форума относно това и си направих извода ,че отговарям на повечето изисквания на момичетата - забавен,висок и т.н ,но в реалния живот не ми се получават нещата..ако може някой да даде съвет?

Супер фен Аватара на kompleksar
    Явно не действаш. Нищо не можеш да направиш без действия и само с искане.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristiyan1900 Виж мнението
    Прочетох доста ... и си направих извода ,че отговарям на повечето изисквания на момичетата - забавен,висок и т.н ,но в реалния живот не ми се получават нещата..
    Прочел си викаш?!

По форумите жените пишат едно, в реалния живот вършат съвсем друго - включително относно мъжете с които излизат.
    И аз съм виждал женски писания как харесват и търсят някой мил, добър, забавен, романтичен и куп други измишльотини !

Жените пишат подобни глупости, когато им е скучно и убиват време по форумите, но никога не биха излезли с такъв, най-малкото защото той не им е интересен с нищо! В същото време, в реалния живот излизат с поредната нацепена батка, богатия, дебел и плешив чичко-паричко или някой простак, който "пие и бие" и жените намират всичко това за много забавно и секси!

И кой ти каза, че си забавен и висок ?!
    Щом досега никоя не те е харесала, значи не отговаряш на критериите на жените за привлекателност! Няма значение какви са тия критерии - ти не ги покриваш и това че си сам го доказва!

Ти си просто поредният смотан и грозен наивник, извинявай че ти го казвам. Но след време ще се оправиш - ще престанеш да бъдеш наивник !

Успех !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на kompleksar
    Не го слушай тоя Еминем

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти си просто поредният смотан и грозен наивник
    Факта, че ТИ си грозен, не прави момчето грозно.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си