Бтв ето още малко от мен:
Мацката е манипулатор от класа. Emotional abuser, ако знаеш какво е. Сигурно се чудиш защо?
Първо, мацката е имала подобни филми с бившия си, само че ролите са били разменени. Емоционално я е държал по някакъв начин, но принципно по същия, по който в момента държи теб. Ако едно момиче ти каже, че я е страх да не бъде наранена, това е ЧЕРВЕН ФЛАГ. Влизането забранено! Означава емоционални проблеми, от които ще опиташ много повече, отколкото секса.
Нека ти обясня сега какво точно се случва.
Първоначално всичко е било наред. Все още не си е показала рогата, нормално. Лятото е било добро, но наистина мисля, че ако е искала да бъде с теб сте щели да правите секс. Не става въпрос за избързване, просто когато човек харесва някой друг, секса му идва отвътре и е неминуемо да стане, рано или късно. Вие сте заедно от бая време вече.
Всичко е било наред, нали? Ами по този начин те примамва. Защо? Какво може да иска от теб? Иска да се влюбиш, да се надяваш на секс, да се обвържеш с нея (брак) и по този начин да те държи. В момента, в който ти е казала "Хайде, докажи ми, предложи ми брак" ти е пуснала стръв, защото е преценила, че си достатъчно влюбен в нея. И ти си захапал.
Не е ли малко случайно, че след това отношението и към теб става все по-зле и по-зле? Не. Просто си видял каква всъщност е. Тя не е перфектната жена, просто се е престорила на такава, за да може да те обвърже по този нелеп начин.
И в момента нито ти дава секс, а само те кара да и робуваш, защото си влюбен до уши. А ти си живееш в своя филм, който си описал в поста (че е перфектна, все не правиш нещата както трябва, тя не е доволна а ти искаш да дадеш още от себе си)... И ти го вярваш, че е така, но не е. Тя те кара да го вярваш, по този начин те контролира.
Всеки emotional abuser ще те накара да повярваш, че вината е твоя. Змията казва, че те хапе, защото отровата и е лековита.
Ако тази жена беше свястна, то до сега щеше да прави секс със теб. Щеше да ти помага да чистите. Нямаше да иска такова обвързване от теб (брак, втф). Нямаше да се държи така с теб.
Дано си ме разбрал.
Това е типична женска тактика, на мен също са ми я пускали, но колкото и да не ми харесваше и да бях влюбен в нея, успях да преценя, че трябва да тегля чертата и да не се занимавам. Знам, трудно е. Понякога дори и да я видиш да се целува с някой, ще решиш, че е приятелско. Дори и да е с език, пред теб. Това прави любовта.
Бягай брат, бягай.