- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще се женим, но не можем да общуваме.
Не мога да си обясня защо напоследък все по - често виждам "връзки" от типа бий ме-обичам те. Нещо мазохизма да не е станал заразна болест, дето се лови в рейса сутрин? Авторе, кажи ми една основателна причина да искаш още да бъдеш с това момиче, камо ли да живееш с нея, че и да се жените? Че я обичаш не важи, защото според мен по - скоро вече просто сте свикнали заедно, а и ти ако си такъв ревнив, дето разправяш, според мен по - скоро си обсебен от нея и те е страх да я зарежеш. Тя те разиграва като див петел, манипулира те, прави си каквото иска и където иска, очаква от теб да си и домакиня, дори секс не правите, разправяте се за щуротии, а сте се засилили да се жените. Подобни токсични връзки не са полезни и за двамата и щом са се стигнали до там, времето, в което е могло да се разберете и да оправите евентуално нещата, отдавна е минало. А и най - малкото, къде сте тръгнали да мислите за женене, като ви трябва съвет от непознати хора в тинейджърски форум за това как да си оправите взаимоотношенията с бъдещата съпруга? Ако вземете да я свършите тая простотия, после ще питате ли пак тук как да се справите със семейния бюджет или пък как да си направите деца?
Последно редактирано от prosto_chovek : 10-30-2017 на 06:29
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."