.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Много си харесах едно момиче.

Здравейте, нов съм във форума и не знам дали тук е правилното място за тази тема, но както и да е.
    Много си харесах едно момиче, от 3 седмици си писахме постоянно, аз й писах, както и тя на мен, като се засичахме в дск ми се усмихваше много яко, и аз на нея, преди 3-4 дена я поканих да излезем, тя се съгласи, но на следващия ден когато щяхме да излизаме, тя спря да отговаря на съобщенията ми, даже и не ми сийнва, и така и не излязахме, днес отново реших да й пиша но без резултат, нито сийнва нито отговаря. В началото като се запознахме всичко беше окей, но като я поканих да излезем май се отдръпна. Някой има ли идея защо се държи така, Моля за съвет. Благодаря предварително.

Не иска да има нищо общо с теб вече. Но аз никога не оставям нещата до там. Имаш правото да знаеш защо точно не те харесва.
    They say the end is coming sooner
    But the end's already here

За 3 седмици й омръзнах явно, сиг. си е харесала някой друг.

Аз съм им омръзвала на петия ден, твоето пак е нещо
    They say the end is coming sooner
    But the end's already here

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Ellinor Виж мнението
    Аз съм им омръзвала на петия ден
    Аз па и до чат не стигам.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на BadAss
    Мацката определено е проявявала някакъв интерес щом се е навила да излезете, уви след като сте излязли нещо не я е изкефило и те е отсвирила окончателно. Кофти ама се случва.

Са друг е въпроса че се държи като 15 годишна и не ти каже като човек. Всъщност шанса да сте на 15-16 май е доста голям. Заеби.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    По-добре не я плюй, няма смисъл

Голям фен Аватара на Ospi
    Ами има го и тоя вариант, че след като си и казал да излезете е показала на приятелките си кво си и писал, а те може да не са те харесали и айе

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ми като сте си писали най вероятно си й се сторил интересен, а като сте се видяли някъде да излезете или си спекъл и си й говорил някакви щуротии, както правят не малко пичаги на тия години (звучи ми като вариант защо не иска да ти каже защо не те харесва, да не те обиди, макар че е малко тъпичко), или пък ако си тръгнал да се правиш на много отворен си я изплашил (също често го правят тарикатчетата на тия години) и те е взела за простак/психопат/нещо от сорта, или тя е искала да излезе на кафе просто с теб като приятели, а ти си си мислил, че те харесва (най - малко, но вероятно), тя е усетила и е решила да се дистанцира, щото не те харесва. Относно това защо не ти пише, това е една от лапешките простотии, дето правят в даскало, наред с изпълнения от типа на: ще я тормозя, за да ме зареже, щото аз не мога/ще карам приятел да ми свали онова момиче, щото ме е срам да я поканя/все неща, дето са неадекватни според мен, но се преодоляват с израстването.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си