.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Red face Възпален пиърсинг на езика

Здравейте, преди седмица и половина някъде ходих да ми пробият езика и всичко общо взето си е нормално смисъл нямам кръвотечение, все още да ми е подут или да ме боли, обаче забелязах от горната страна на езика ми около самата обеца има нещо като кръгче, оформено от езика ми и приятели малко ме наплашиха, че може да е някакъв вид инфекция, та ако някой има пиърсинг и е имал подобен проблем, моля за съвет

Мега фен Аватара на tori
    Ама имаш ли странен/гаден дъх или вкус в устата? Или си е само побеляла "коронка"? Щото ако е само побеляло, всичко е ок - от сандрина или квото ползваш може да е. Като ти заздравее езика е хубаво да търкаш с много мека четка за зъби покрай обецата и самата обеца, за да не остават налепи и гадории. Естествено, внимателно това, а не да разраниш дупката.
    Вече ако е инфекция, хубаво е да идеш при пиърсъра си да те види. Ако се страхува, зъболекар - те са доста по-просветени в устната хигиена.
    квак

Мега фен Аватара на anonymous908491
    още ли вярвате на тая легенда за по-добрите свирки с обица на езика
    все едно мъжете да си слагаме топчета за оребряване на пишките
    тия в затвора го правят от липса на някви смислени забавления
    ама иначе нормален мъж не би си рискувал нещото за един женски кеф

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    още ли вярвате на тая легенда за по-добрите свирки с обица на езика
    все едно мъжете да си слагаме топчета за оребряване на пишките
    тия в затвора го правят от липса на някви смислени забавления
    ама иначе нормален мъж не би си рискувал нещото за един женски кеф
    Млъкни, моля те, ХАХАХАХАХ
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си