.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Важен въпрос

Здравейте! Нова съм в сайта, но реших да ви попитам. На 17 години съм от скоро водя полов живот. Преди 2 седмици с приятеля ми правихме секс, с пресерватив разбира се, а също така съм го помолила да не свършва в мен. Започнахме, но приятелят ми се беше притеснил за нещо и свърши много бързо и беше по груб (имам предвид просто по бързо го направихме). След това същия ден вечерта забелязах че имам леко червено течение, а и корема ме болеше в долната част 2/3 дни след това. Поинтересувах се от тези неща и са част от симптоми на забременяване, но това според мен няма как да се случи. Та нормално ли е да се е случило това нещо? Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на kompleksar
    Купувате тест за бременност, никой не може да ти каже така, може да е от забременяване, може и от друго нещо..
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Мисълта ми беше, че го правихме с презерватив и приятеля ми не свърши в мен. Също така и презерватива не се скъса. Въпроса ми беше дали болката и кървавия секрет не са в резултат на по грубия секс и да се е получило нещо като нараняване.
    Последно редактирано от viktoriya.m : 10-28-2017 на 18:37

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не се бременна
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е той ако те е къртил до кръв или си била ултра суха, ма тогава щеше да те боли и да прекъснете предполагам, или ако от много скоро водиш полов живот, те е доотворил, или заминавай на лекар. За бременна едва ли си.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Не мисля, че си бременна, но все пак може да си вземеш един тест за по-сигурно.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Тест може да направиш 14 дни след случката за да се успокоиш. Но не си бременна. Симптоми няма как да имаш 2-3 дни след акта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си