- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гей на 15
Здравейте!
Аз съм момче на 15 и съм гей.
Трябва ми съвет как да си намеря гей приятел или някой който да ми отнеме задната девственост ,но ако някой иска да се запознаем да пише.Просто не издържам като гледам голи мъже на морето особено с хубав пакет.
Затово моля спешно за съвет!
Последно редактирано от Alexander Hr. : 10-30-2017 на 16:55
Ей простак,тва че сигурно си грозен и малоумен и путките не ти се кефят не означава , че си гей. Осъзнай се,че ми писна от някви дето на 15 ми викат че са педали.
Born to lose,Live to win
Има много сайтове за запознанства от всякакъв типНаправи си регистрация, напиши какво търсиш и предполагам, че почти веднага ще ти се сбъдне желанието. Успех
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
мерси
Здравей, не е важно какъв си важно е да си искрен бъди това което ти казва сърцето няма нищо по хубаво от това човек да е искрен към себе си и към останалите.
Kery_TS
Благодаря!!
Търсиш ли си най-добра приятелка ?
Ама аз искам гей
Ужас! Освен, че долната ни държава е изградена от хомофоби ами вече и в интернет пространството трябва да ги гледаме. 21 век е! Събудете се.
Колкото по темата: намери си някой на твоята възраст или с 1-2 години по-голям от теб. Никога недей да търсиш възрастни (25-41 години) особено в сайтове за запознанства. Не знаеш на какви ще попаднеш! А това как и откъде да го изкопаеш зависи от теб.
Дотегна ми вече от подобни постове, истории и т.н. Айде спрете се и слезте на Земята!
Имам приятели хомо, ама съм ги предупредила- квото ще правите, си го правете между вас си и не ме занимавайте.
Съвет от мен към автора- НАМЕРИ СИ ЧЕТИВО И СИ ГЛЕДАЙ УЧЕНЕТО! Живей си живота нормално, а не в някой анален, комедиен филм.
"GOD IS GOD AND I'M NOT"