.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Гей на 15

Трябва ми помощ!!!

Здравейте!
    Аз съм момче на 15 и съм гей.
    Трябва ми съвет как да си намеря гей приятел или някой който да ми отнеме задната девственост ,но ако някой иска да се запознаем да пише.Просто не издържам като гледам голи мъже на морето особено с хубав пакет.
    Затово моля спешно за съвет!
    Последно редактирано от Alexander Hr. : 10-30-2017 на 16:55

Супер фен Аватара на killemall_2002
    Ей простак,тва че сигурно си грозен и малоумен и путките не ти се кефят не означава , че си гей. Осъзнай се,че ми писна от някви дето на 15 ми викат че са педали.
    Born to lose,Live to win

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от killemall_2002 Виж мнението
    Ей простак,тва че сигурно си грозен и малоумен и путките не ти се кефят не означава , че си гей. Осъзнай се,че ми писна от някви дето на 15 ми викат че са педали.

Казвай на приятелите ти, че си гей, но им кажи, че нямаш привличане към тях. В доста от случаите, повечето момичета имат познати гейове и може да ти се покаже късмета, като им споделиш.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Има много сайтове за запознанства от всякакъв тип Направи си регистрация, напиши какво търсиш и предполагам, че почти веднага ще ти се сбъдне желанието. Успех
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Здравей, не е важно какъв си важно е да си искрен бъди това което ти казва сърцето няма нищо по хубаво от това човек да е искрен към себе си и към останалите.
    Kery_TS

Благодаря!!

Търсиш ли си най-добра приятелка ?

Цитирай Първоначално написано от pinkblood Виж мнението
    Търсиш ли си най-добра приятелка ? ������������
    Аз си търся
    Kery_TS

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от killemall_2002 Виж мнението
    Търси начин да привлече внимание.
    Death is not the end, it is only the beginning

Ама аз искам гей

Ужас! Освен, че долната ни държава е изградена от хомофоби ами вече и в интернет пространството трябва да ги гледаме. 21 век е! Събудете се.

Колкото по темата: намери си някой на твоята възраст или с 1-2 години по-голям от теб. Никога недей да търсиш възрастни (25-41 години) особено в сайтове за запознанства. Не знаеш на какви ще попаднеш! А това как и откъде да го изкопаеш зависи от теб.

Повече от фен Аватара на fls63
    Дотегна ми вече от подобни постове, истории и т.н. Айде спрете се и слезте на Земята!
    Имам приятели хомо, ама съм ги предупредила- квото ще правите, си го правете между вас си и не ме занимавайте.
    Съвет от мен към автора- НАМЕРИ СИ ЧЕТИВО И СИ ГЛЕДАЙ УЧЕНЕТО! Живей си живота нормално, а не в някой анален, комедиен филм.
    "GOD IS GOD AND I'M NOT"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си