Шеева, нормално ли е да имам вечерен час в 7, въпреки че съм на 15 (9 клас) и свършвам часове в 18:30 ?
Преди седмица се прибрах в 7 и 30 и майката щяла да се обажда в полицията.
През лятото беше до 6 часа да съм се прибрал, но после мога да излезна с нея или с 12 годишния братовчед в 12 вечерта.
Нормално е, това по старото време е 20 часа. Сега се ядосваш на вашите, но след време ще ги разбереш.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Аз разбирам, че го прави уж "за да не пострадам", но някак си е смешно като въобще не я интересува с какви хора общувам и какво правя през останалото време. Като цяло се прави, че я боли за мен, подслушвал съм какво говори с нейни приятелки за мен и не бях доволен. Баща ми също не го интересува за мен, и двамата искат само пари, добре, че е баба ми, за да ми издържа живота, както този на майка ми, но това вече е друга тема.
Ако съм прав, вечерния час при малолетни лица е в 10 часа, не в 6-7. Като цяло искам да имам време и за аверите..
Йес, и днес направих едно добро дело за човечеството!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Заповядай съвет
На 15 години трябва да се заемете с по - важните неща като например да си пишете домашните и да си учите уроците. Не съм казал, че трябва директно след училище да се прибирате вкъщи, но обяснете ми, моля ви, какво ще прави момче или момиче на 15 години в 2 полунощ навън? Вие по закон нямате право да сте навън по това време!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!