Здравейте! Вчера излязох на вън с един приятел и отидохме при други момчета който са от моето училище ... Имаше едно момче което беше с тях нисък с 1-година по-голям от мен и се дразни с всички... Тръгнахме с моят приятел и момчето което се дразни с всички и беше метнало една пръчка и ме уцели в главата и започна да ми се подиграва... Понеже си пазя главата го ритнах в стомаха и тръгнахме да се бием... Първоначално гледах да не го удрям като щях да го съборя но, се спрях като ние продължихме да се бием... Паднахме на земята и започна да ме удря по главата като този път и аз му отвърнах. Спряхме да се бием и му казах че съм гледал да не го удрям иначе щях да го набия(като това си е така) но, той не ми повярва и го ударих в лицето с юмрук явно като съм го ударил съм си пукнал/счупил ръката тъй като ме заболя но, не казах нищо... след това отново ни разделиха. Извини ми се но, тъпото беше че му бях направил цицина и всички дори и тези който бяха от моя клас започнаха да го питат дали му има нещо като мен ме игнорираха... Днес на училище е разправял че ме е хвърлил на земята и че ме е набил което е нещо много смешно...
Искам да ви попитам за съвет! Дали да се водя отново с тези хора или да спра да им обръщам внимание и спра да говоря с тях?