Ама ти сериозно ли?
Първо, педерастия е понятие от гръцки със значение буквално хомосексуална педофилия.
Второ, съвпадението не е равно на следствие. Това, че гейовете са педофили е една от множеството измислени причини да се оплюе хомосексуалността. Много по-логична причина за "често сррщаната сред гейовете" педофилия е фактът, че обществото не приема и отблъсква гейовете и като им се ебе на куче прибягват то малолетни, които не могат да се опълчат и съответно се травматизират и не уличават педофила, защото не искат и не говорят с никого за това. И не, това не е правдиво, но причината за това е социално неудобрение, не се отнася до сексуалността.
Трето, преди да кажеш, че нормалните не правят така въпреки и на тях им е тежко без секс: не знам в какво време си живял/живееш, но около мен съм чул милиони реплики като "тая курва като се напие сама ти скача на х*я" и "няма да ходя щото няма курви", което както и да го погледнеш е намерение за изнасилване - да отидеш някъде, защото има нетрезво момиче, от което можеш да се възползваш. И преди да кажеш, че това е по-нормално, защото те харесват мъже, айде и ти да правиш секс със някоя 150 кила + просто, защото е жена. Всеки има преференции и ако не е в подходящо състояние да направи избор - не е правилно.