Имам проблем с ерекцията. Моля помогнете със съвет :(
Темата е сериозна. Имам проблем с ерекцията, и то от доста отдавна. Преди неможех да достигна ерекция на мах, за да мога да сложа презерва. Преди много време имах сериозна приятелка която много обичах, както и тя мен. Когато решихме да опитаме, като се има в предвид че и на 2мата ни беше за пръв път стана провал. Пениса ми започна да еректира, но само до едно положение което небеше достатъчно за да сложа презерватива и се изложих и също така доста се притесних. Имаше и 2ри и 3ти опит, но пак така без резултат. Изгубих тази приятелка и се разделихме но не заради този проблем. Много страдах, имах проблеми на психична основа (проблеми със съня - мъчеще ме безъние, главоболие и тн.) Сега след като мина доста време пак забелязвам че имам проблеми с ерекцията. Трудно се вдига и не е корав, много бързо спада а в последно време ми е все по трудно да получавам ерекция. Проблема ми е на психическа основа. Ако някой се е сблъсквал с този проблем, нека да сподели. На 20 години съм и много се притеснявам от този проблем. При тази ситуация сами разбирате че немога да имам връзка с момиче докато не си реша проблема. Ако някой може да даде полезен съвет или да сподели начин за решаване на този проблем, много моля да ми помогне. Или пък ако случаино знае при какъв тип лекар трябва да отида за да потърся решение на проблема
Моля ВИ, без подигравки, защото е ужасно човек да има такъв проблем