.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Искам да съм още с него, но нещо се губи... :/

Здравейте. Може би някои от вас знаят от предишни мои постове, че си имах приятел. Та още съм с него и ония стари проблеми се оправиха и 3 месеца всичко беше перфектно. Преди кипях от желание да се видим, броях всяка секунда докато го видя и можехме да седим с цели дни без да си кажем и дума и всичко да е меко казано перфектно. Когато идваше време да си кажем чао не можех да си тръгна без да се разплача. Когато гледах наши снимки сама в нас винаги се разплаквах. Имахме си и наша песен. Доста често имах чувството,че не ме обича изобщо. Беше ме много страх да не го загубя и понякога този страх в мен надделяваше и почвах да се режа... Абе странно си е. Сега е малко гадно... Постоянно се караме, ревнувам от всичко, той също... Няма ден без разправии. Всичко започва леко да ми писва, но не и толкова, че за да го зарежа. защото знам, че въпреки това много го обичам и ми е всичко. В смисъл вече не ми липсва толкова много и постоянно, някак си тази тръпка изчезва при мен, а при него става все по-голяма... Постоянно плаче за мен и му липсвам ужасно много както той преди ми липсваше. Все едно всичко се обръща, обаче аз вече някак си не чувствам същото. Не искам да късаме, защото до някъде той вече е голяма част от живота ми и е перфектен- грижовен е, обича ме и най-важното, че никога няма дори и да си помисли да ми изневери с никоя друга. Искам чувствата ми да са както преди и да не мога и секунда без него... Искам да съм си привързана както преди към него ... Какво да направя ?

Супер фен Аватара на kompleksar
    Ти го обичаш и нищо не се е променило, просто не го осъзнаваш, втълпила ти се е мисълта, че не изпитваш чувствата към него и си мислиш, че е така!
    Пак хубаво си спомни спомените, даже ги повторете, бъди повече с него и си мисли за него, ще видиш как ще се махне тази твоя мисъл, че не изпитваш нещо към него.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Ти го обичаш и нищо не се е променило, просто не го осъзнаваш, втълпила ти се е мисълта, че не изпитваш чувствата към него и си мислиш, че е така!
    Пак хубаво си спомни спомените, даже ги повторете, бъди повече с него и си мисли за него, ще видиш как ще се махне тази твоя мисъл, че не изпитваш нещо към него.
    Всъщност може и да е така, защото постоянно ми повтаря, че не го обичам напоследък колкото преди и аз вече си го внушавам. :/ Ще поговоря с него и всичко ще бъде окей. ;d Мерси за съвета! <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си