.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    skillshot
    Guest

Помощ незнам какво да правя

Приятела ми и аз харесваме едно момиче .Аз знам че тои я харесва но тои незнае че аз я харесвам.Незнам какво да правя.
    Някои приятели ми казват да му кажа че я харесвам но другите ми приятели ми казват да нему казвам и ми е пълна каша .

Супер фен Аватара на kompleksar
    Ейй, големи спамери, големи тролове, колко интересно като спамите наляво-надясно..
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

skillshot
    Guest
    чакаи какво спама?

skillshot
    Guest
    просто видях един които е писал за това и примен е така и реших и аз да го напиша защото оня има много правописни грешки.

Поговорете си само двамата и се разберете. Ако сте добри приятели не си струва да си провалите приятелството заради момиче. Успех.
    The night is dark and full of terrors.

skillshot
    Guest
    Да бих му казал обаче това за приятелството несе знае до кога защото често се сърди за тъпи неща а и като погледна или помисля за нея имам някакво странно чуство и също за пръв път се влубвам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си