.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    AnitaQ
    Guest

Question Как да го заговоря?

Здравейте!
    Ще ви разкажа моята история.
    Преди около година си харесах едно момче,което видях на спирката.Хващаме един и същи рейс и го виждам много често. Скоро дори разбрах,че живеем в един и същи квартал,което е още по-добре за мен.
    Отдавна искам да се запозная с него, но не знам как да започна разговора. (все пак е странно някакво непознато момиче да дойде при теб и да каже "охоо здрастиии").
    Та....дайте ми някакви съвети как да го заговоря.
    Благодаря!!

Супер фен Аватара на kompleksar
    Ами, ако има приятелка ?
    Изпусни си нещо, докато минаваш пред него, падни или нещо от сорта, ако някак се опита да ти помогне, вдигне ти нещата, действай, но, ако нищо не направи, не е за теб, благодари му, питай го за името му, питай го дали и той живее там в твоя квартал и така, но да не звучиш някак вманиачено, обсебващо.. Като си зад него, може да му сложиш хартийка с номера ти, фейсбука ти и да му я пъхнеш в раницата или отстрани..
    Успех от мен!
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

torriia
    Guest
    Не се притеснявай! Просто се усмихни и му пусни закачка като ...Пак ли ти ? Вече имам чувството , че ме следиш .Всеки път в автобуса а и в квартала също :Д

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Ами, ако има приятелка ?
    Изпусни си нещо, докато минаваш пред него, падни или нещо от сорта, ако някак се опита да ти помогне, вдигне ти нещата, действай, но, ако нищо не направи, не е за теб, благодари му, питай го за името му, питай го дали и той живее там в твоя квартал и така, но да не звучиш някак вманиачено, обсебващо.. Като си зад него, може да му сложиш хартийка с номера ти, фейсбука ти и да му я пъхнеш в раницата или отстрани..
    Успех от мен!
    Може да си има, но пък може и да си няма приятелка. Дерзай смело. Който не рискува, не печели. Първия вариант става, макар че е малко банален. Гледай да не те хване, че разиграваш сценка. Втория вариант не ти го препоръчвам, глупаво е това с листчето и то много.

Цитирай Първоначално написано от torriia Виж мнението
    Не се притеснявай! Просто се усмихни и му пусни закачка като ...Пак ли ти ? Вече имам чувството , че ме следиш .Всеки път в автобуса а и в квартала също :Д
    Еее, тъпо е така. Не е оригинално. Звучи някак си смотано така да му кажеш. Измисли нещо по-яко.
    Успех!
    “Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков

Цитирай Първоначално написано от Шок Виж мнението
    Може да си има, но пък може и да си няма приятелка. Дерзай смело. Който не рискува, не печели. Първия вариант става, макар че е малко банален. Гледай да не те хване, че разиграваш сценка. Втория вариант не ти го препоръчвам, глупаво е това с листчето и то много.

Еее, тъпо е така. Не е оригинално. Звучи някак си смотано така да му кажеш. Измисли нещо по-яко.
    Успех!
    Само губиш надежда за момичето, пу! Стига търси критиките във всичко.
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Интересно как ли убих надеждата на момичето като й казах да не слуша "гениалните" ви съвети не знам.

Цитирай Първоначално написано от Шок Виж мнението
    Интересно как ли убих надеждата на момичето като й казах да не слуша "гениалните" ви съвети не знам.
    Като не й даде съвет, а търсиш критиките в другите такива.

Точно като Грозния

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Като не й даде съвет, а търсиш критиките в другите такива.

Точно като Грозния
    Съветът ми беше да бъде смела и самоуверена и да не слуша съвети с пъхане на листчета в дрехи и тем подобни детински щуротии. Все ще се намери повод да го заговори и да потръгнат нещата.

Мега фен Аватара на divergent
    Комплексар, много филми гледаш, в живота не става така.
    Просто следващият път, когато отидеш на спирката, ако той вече е там, отиди и го попитай "Извинявай, номер еди кой си нали не е минал още?". Един вид си се притеснила да не би да си изпуснала рейса. Като ти отговори, че още не е дошъл, кажи нещо от сорта на "То всъщност е логично да не е дошъл още, защото ти май също пътуваш с него, а още го чакаш." И оттам разговорът ще си потръгне сам.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Просто следващият път, когато отидеш на спирката, ако той вече е там, отиди и го попитай "Извинявай, номер еди кой си нали не е минал още?". Един вид си се притеснила да не би да си изпуснала рейса. Като ти отговори, че още не е дошъл, кажи нещо от сорта на "То всъщност е логично да не е дошъл още, защото ти май също пътуваш с него, а още го чакаш." И оттам разговорът ще си потръгне сам.
    Ето това вече е читав съвет, който може да се послуша.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ти цяло представление ще изиграеш за един елементарен въпрос

Последно гледах Анабел преди месец, но май верно никът ми те комплексира.
    Авторке, ако ще слушаш съвета на divergent, не забравяй да си приготвиш картон с реплики, които ще ги използваш по време на комуникацията с това момче.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ти цяло представление ще изиграеш за един елементарен въпрос
    Нещо повече от представление.

Ако падне пред него и той ѝ помогне не значи , че е заинтересован, , а че е просто нормален човек с нормални човешки реакции ?! И ако му пъхне листче с фейсбука си и се окаже , че той не е заинтересован , преставяш ли си колко тъпо ще ѝ е да пътува с него после , направо да си хваща друг рейс . Според мен просто се запознай с него най-нормално . Дори да го питаш направо как се казваш ще е супер сладко divergent също даде добър съвет

Айде кажи дали си го заговорила взе, че ми стана интересно.

BitchyFighter
    Guest
    Заговорило го е момичето със сигурност. Няма да чака, я! Скоро ще разказва, какво са правили и в леглото.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от AnitaQ Виж мнението
    Здравейте!
    Ще ви разкажа моята история.
    Преди около година си харесах едно момче,което видях на спирката.Хващаме един и същи рейс и го виждам много често. Скоро дори разбрах,че живеем в един и същи квартал,което е още по-добре за мен.
    Отдавна искам да се запозная с него, но не знам как да започна разговора. (все пак е странно някакво непознато момиче да дойде при теб и да каже "охоо здрастиии").
    Та....дайте ми някакви съвети как да го заговоря.
    Благодаря!!
    Защо да е странно, като се заговаряте непознати в нета не е ли пак странно? Като нямате общи познати, общи допирни точки, занимание или нещо, а искате да се запознаете естествено нямате друг избор освен да го заговорите, нищо че е непознат никой няма да ви ухапе и не е толкова болезнено за колкото си мислите!

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението

тая минка съвсем се е побъркала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си