.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Объркан съм

Здравейте! На 14 съм и уча компютърни технологии в УКТЦ (ПГКТС Правец). Членувам в клуба по роботика на училището и там прекарвам
    времето си сред интелигенти и образовани хора в моята сфера на интереси, защото са малко като цяло хората от моя клас,
    които знаят за какво са дошли тук или пък имат интерес към програмирането и информационните технологии. Може би 5-6
    човека, повечето от които идват почти от другият край на страната, аз например, съм от град в югозападна българия на 190
    километра от училището ми.Нека по същество. По време на лекции по роботиката се запознах с едно момиче. Тя е много
    чаровна, дружелюбна и красива. Един ден след теоретичната част на лекцията, която имахме, тя предложи на мен и на един фр да ни покаже едни неща, свързани с
    информатиката. Държеше се много мило. И тя обясни всичко увлекателно. Бях доста възхитен от нея. След това прекарахме
    около половин час до към седем часа вечерта с клуба и си прекарахме супер. Гледахме как господина работи с пироскоп и обясняваше доста интересни неща. Допреди това аз не проявявах почти никакъв интерес към информатиката, която доста е обвързана с математиката. Но след това осъзнах, че като я разбирам, занапред ще съм с повече знания от някой програмисти. После тя си каза името и фейса. След срещата ни аз се чуствах необичайно спокоен и щастлив. Тя сякаш ми отвори очите за някой неща, като например за информатиката. Започнах да се чудя, дали имам чувства към нея, Следващите дни, в училище често се случваше да се засичаме и извън лекциите. Винаги, когат я видя и съм близо до нея, се чувствам необичайно щастлив и спокоен. Нещо, което не мога да обясня. Тя е втори курс. Не мога да си обясня енергията, която чувствам, когато съм билзо до нея. Често си мисля за нея. С един друг приятел от клуба си говорехме и стана дума за това. Май не съм единствения, който забелязва същото. Тя е от истинските за мен момичета. Не си качва постоянно снимки със филтър във фейсбук, тя дори почти не качва нищо. Разбрах, че е от София, но живее при роднини в Правец. Поговорихме си по Месинджър. Забелязах, че и тя е несигурна, освен аз. На следващите лекции си разговаряхме за неща от роботиката и тем подобни. Тя беше все така лъчезарна. Чувствам се объркан. Ако може да ми дадете съвет, ще съм благодарен.
    Последно редактирано от daraka_bg : 11-11-2017 на 13:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си