Здравейте,меко казано си прецаках връзката с момичето което обичам.Половин година бяхме заедно и се разделихме,защото аз съм голям идиот и казах и направих едни глупости след 4 дена направих всичко и се събрахме.Стабилен период бяхме заедно и всичко беше СТРАХОТНО!!!Но се сдърпахме малко и от там се разделихме и много неща си казахме и се дразнихме един друг за да се ревнуваме.Държахме връзка бая време и говорихме много по тази тема и решихме да си консумираме чуствата без връзка.Обичаме се и се грижим един за друг споделяме всичко,даже все едно сме още по-близки.Проблема е,че тя не идка връзка.Познавам я бая добре и двамати знаем,че няма да правим нищо с никой друг освен заедно.Има проблеми обачееее.Приятелките и влиаят много здраво и те са мега против мен,а това е голяма пречка.Имам 2 главни въпроса.Как да я убедя да се съберем,защото просто показваме си колко се обичаме,но има неща които я спират...Втори въпрос е как да се справя с тези фльорци наречени приятелки???Благодаря Ви предварително!!!А относно едно нейно изказване ,,трудно ми е да мисля и за друг" и с това ще трябва да се справя хаха!!