.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Какво да направя?

Здравейте, не съм точно тинейджър, но се случи нещо странно и не съм сигурна какво решение да взема и смятам, че би ми било полезно да получа различна гледна точка от хора които не са в живота ми.
    От около 10 месеца имам връзка с добро момче, прекрасно момче всичко беше наред, имаше много любов, много щастие, започнахме неофициално да живеем заедно и беше супер забавно, абе всичко беше наред.
    Преди 2 месеца най-добрата ми приятелка роди две прекрасни момиченца и почти не се виждаме, тя няма време, аз бях все на работа и снощи намерихме време и бяхме в тях пиехме вино, смеехме се, беше си както когато бяхме тинейджъри на по 25 сме, нейният съсед е момчето което ми беше първият, преди 10 години, опитвали сме се няколко пъти да имаме връзка, но така и не ни се получаваше, твърде свързани са ни животите бяхме израснали заедно, семействата ни се познават, роднините и не бяхме готови публично да имаме връзка и имахме само секс, от време на време, но това беше за период от 4-5 години и то не постоянно, той от няколко години си има приятелка и почти не сме говорили, снощи той разбра, че ще идвам при моята приятелка , тъй като от около седмица ми пише, разделил се с приятелката си кофти му е и си говорим, аз му обясних че това само секс няма да се върне нито каквото и да било повече от приятели между нас, че имам някой и че вече не съм на 17, той се съгласи и си говорехме доста тази седмица. Снощи когато отидох при моята приятелка, моят приятел играеше на плейстейшъна си явно с други хора беше на слушалки и му казах, че излизам в 18:00. След 2 бутилки вино, съседа не спираше да ми пише да се видим да ме закара, да не хващам такси и аз казах добре хайде, чакаше ме пред входа качих се и започнах да говоря много, да се смеем, той ме закара до вкъщи и си говорехме в колата, той ми каза, че има трева и отдавна не сме пушили заедно дали искам, и аз се съгласих не бях пушила от много време и пушихме малко, смеехме се и той тръгна да ме целува, при което го избутах и си взех якето и му казах Лека нощ, когато се прибрах влязох при приятеля ми той ме погледна и ми каза "А ти къде отиваш? Ще излизаш ли? " ..беше 1 сутринта, нямаше ме от 7 часа, а той дори не беше разбрал, което ме обиди много. И се замислих, че това всъщност не е от сега, ние буквално живеем като съквартиранти, приятели, които от време на време правят секс.. Той постоянно е в университета, в болницата, а вкъщи или чете или играе видео игри, аз го разбирам че си почива така, но той дори не говори вече с мен, и не мисля, че вече го обичам. Не знам какво да направя..

Супер фен Аватара на kompleksar
    Явно не сте един за друг, нямате и общи интереси.. Не си му изневерила с онова момче, защото ще ти е гузно да гледаш "приятеля" ти, въпреки че вече не го харесваш. Поговорете си, правете неща заедно няколко дена и ще разберете дали изпитвате чувства един към друг.
    След това ти решаваш какво ще правиш (то и сега ти решаваш, де), дали ще го напуснеш, дали ще се хванеш с другото момче, дали въобще ще си търсиш такова, ти решаваш.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    За какво сте заедно изобщо?

Хубав въпрос, защо сме заедно.. Не знам, защото ми омръзна да съм тази, която всяка година е с различно момче, половината ми приятелки се омъжиха, деца родиха, а аз през година съм с някой друг. Днес си е продал колата и си е купил друга, а аз дори не знаех , че има такива планове, прибра се и ми каза "Купих си джип, слез да го видиш и направи едно кръгче, аз сядам да ям" и ми подаде ключа, не знам какво му стана не беше такъв, просто явно свикна с мен .. Уморена съм да търся нов мъж, да започваш всичко отначало и отново и отново.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    обикновено жените се женят за такива като твоя настоящ, а след време изневеряват с такива като твоя бивш. надявам се че няма нужда да обяснявам защо : ) дано не съм разбил мечтите на някой с това изказване.
    имам един приятел който си търси сериозна приятелка, така че мога да ви запозная.
    WE ARE NOT ANGELS!

Решението на проблема ти е в диалога. Когато нямате разговор , да си отделите внимание един на друг се стига до там. Аз съм в същото това положение след 9 години връзка. Станахме си съквартиранти. Прибираме се в къщи да поспим заедно и това е. Но не това е живота. Времето лети и както каза ти всички около нас се ожениха и имат деца. Дай му шанс. Поговорете. Вечер вместо да е на игрите , отвлечи вниманието му. Гледайте някой филм заедно или сериал. Поговорете си за проблемите през деня. Излизайте по често навън заедно и може би всичко ще си дойде на мястото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си