.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тежка дилема

С комшийката ми уж сме близки приятели правим си услуги помагаме си , прегръщаме се , споделяме си ,вика ме с нея на зъболекар , тя идва с мен за дрехи(всякакъв тип приятелски услуги),но на моменти тя показва неща Които ме объркват
    Например- Вървим си заглеждам някое момиче и й казвам колко е готина нали ( защото и тя постоянно ми лафи за нейни афери) и тя става рязко сериозна , преди 2 дни ми показва както си стойм нейна снимка по бельо и ме пита за мнение и подобни ситуаций / един ден ме нарича приятел в другия ми показва знаци които демонстрират нещо като привличане и по-важното да подчертая че нито я харесвам като повече от приятелка и до колкото знам и тя мен като повече от приятел (просто се интересувам) / според мен просто съм надълбоко в фр зоната / извинете за правописа

Супер фен Аватара на kompleksar
    Иска да прави секс с теб/харесва те. На колко години сте ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Nikicha666 Виж мнението
    17
    Действай мойче, действай!
    Шегата на страна:
    Когато пак се държи така, пускай й някакви намеци (уж на шега), нещо подобно от твоя страна на това, което тя прави и наблюдавай държанието й.
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Не съм сигурен доколкото я познавам няма да е нещо повече от "нищо"

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    С комшийката ми уж сме близки приятели правим си услуги помагаме си , прегръщаме се , споделяме си ,вика ме с нея на зъболекар , тя идва с мен за дрехи(всякакъв тип приятелски услуги),но на моменти тя показва неща Които ме объркват
    Например- Вървим си заглеждам някое момиче и й казвам колко е готина нали ( защото и тя постоянно ми лафи за нейни афери) и тя става рязко сериозна , преди 2 дни ми показва както си стойм нейна снимка по бельо и ме пита за мнение и подобни ситуаций / един ден ме нарича приятел в другия ми показва знаци които демонстрират нещо като привличане и по-важното да подчертая че нито я харесвам като повече от приятелка и до колкото знам и тя мен като повече от приятел (просто се интересувам) / според мен просто съм надълбоко в фр зоната / извинете за правописа
    За нея ти явно си най-добрата ѝ приятелКА !
    Някои му казват "френд-зоната".
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Иска да прави секс с теб/харесва те. На колко години сте ?
    Ако искаше да прави секс с него, досега да му е скочила. Разбрала го е че е смотан !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Тая си го търси чепа!

Тая дилема ще свърши с кръв и сперма по корема.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Тая си го търси чепа!

Тая дилема ще свърши с кръв и сперма по корема.
    Да не се поставя в дилеми, а да действа. Да й тегли един шмайзер.
    “Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков

Така както го описваш - звучи ми, че те харесва.

Имай предвид, че момичето почти никога няма да ти каже директно "харесвам те", защото има прекалено много напрежение върху нея от обществото. Ако ти изчукаш момиче - всички те мислят за пич. Ако тя те изчука - всички я мислят за курва. Колкото и да те харесва, няма да го каже директно (в повечето случаи).

Тъй като каза, че не я харесваш като повече от приятелка - няма какво повече да го анализираш. Пази си я като приятелка, даже може да се запознаеш с НЕЙНИТЕ приятелки чрез нея.
    Обичам да правя клипове за личностно развитие!

Facebook: http://facebook.com/dvt32.net
    Instagram: http://instagram.com/dvt32
    YouTube: http://youtube.com/dvt32

Ако не я харесваш като нещо повече , по-добре за теб е да не разбираш

Бягай от такива жени, мило момче. Не със 100, а със скоростта на светлината ако трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си