Вече няколко пъти засичам едно момиче в студентски и усещам, че нещо в мен потрепва. Сякаш не е просто поредното красиво момиче. За пръв път мисля, че я видях на спирката пред УНСС, но не и обърнах особено внимание.След време мисля, че я мернах и в 94 една сутрин, но пак бързах а и бях с приятели и си остана просто така.Няколко пъти обаче си спомних сладкото и личице ей така без причина, не знам защо.Наскоро мина покрай мен на спирката при парка пред ТУ и си я спомних, беше много кофти време и тя видимо бързаше, но този път вече ми омекнаха краката и почнах да си мисля за нея.Снощи не знам пак защо и как си я предствих и си спомних за нея.Днес пак я засякох при парка и вървя по моя път доста, но бях с компания и нямаше как да я заговоря. Щеше да е супер неловко за мен, нея, а още повече и хората с мен.Не откъснах поглед от нея и цял ден си мисля само за това.
Как бихте реагирали ако някой ви спре и поиска да се запознаете без причина ? Нагло ли е още от първия път да и взема фб, телефон, да я поканя на кафе? Много кофти ситуация, ако се окаже, че си има приятел.Абе, объркан съм