.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Много пъти съм си мислела как някой ден като видя някой сладур пред университета, ще отида при него и директно ще му кажа "Хей, може да ти се сторя някаква луда, но ми се струваш симпатичен и бих искала да се запознаем!" Напоследък се чувствам много по-общителна, отколкото съм била някога и не спирам да се завързвам непринудени разговори с непознати, било то на спирката, във влака, или в някое кафе. По този начин се чувствам много приятно и усещам някаква свобода, сякаш разрушавам
    някакви граници, наложени от обществото. Споделям ти тези неща, за да те уверя, че няма нищо странно в това да заговориш непознат и дори е готино, защото в днешно време повечето хора ходят навъсени и мрачни. Върви с усмивка и ще получаваш същото! Не се страхувай и отиди да се запознаеш с момичето! Успех!
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Numbbb Виж мнението
    Как бихте реагирали ако някой ви спре и поиска да се запознаете без причина ? Нагло ли е още от първия път да и взема фб, телефон, да я поканя на кафе? Много кофти ситуация, ако се окаже, че си има приятел.Абе, объркан съм
    Ще се превърнеш в най-обикновен навлек!
    Щом е красива, сигурно и преди са ѝ се лепили навлеци, но можеш да си сигурен, че жените не си падат по това, особено красивите (които имат избор и то голям)!

Откажи се! Щом нямате общи познати или друг нормален начин по който пътищата ви да се пресекат, нищо няма да излезе!
    Но ако все пак искаш да се унижаваш, можеш да пробваш да я сваляш. Тя ще те отреже, но поне ще разбереш, че съм бил прав !
    Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
    Не е нагло. Правил съм го доста пъти - ...
    Ти кажи какво стана после и какво излезе от това !
    ... в повечето случаи ще е склонна поне да проведе нормален разговор с теб. Понякога дори ще е впечатлена, че си имал топките да я заговориш...
    Кой те излъга ?!
    Никоя нормална жена не си пада по случайни навлеци и крийпъри! Ако е красива, такива сигурно я заговарят по няколко пъти на седмица .
    Между другото, причина ИМА да се запознаете - тя е жена, ти си мъж и я харесваш. Това е причината.
    Ти си бил даже по-зле, отколкото предполагах !
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Напоследък се чувствам много по-общителна, отколкото съм била някога и не спирам да се завързвам непринудени разговори с непознати, било то на спирката, във влака, или в някое кафе. По този начин се чувствам много приятно и усещам някаква свобода, сякаш разрушавам някакви граници, наложени от обществото.
    Просто ти е скучно.
    Никакви граници не рушиш !
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Много пъти съм си мислела как някой ден като видя някой сладур пред университета, ще отида при него и директно ще му кажа "Хей, може да ти се сторя някаква луда, но ми се струваш симпатичен и бих искала да се запознаем!" ...Не се страхувай и отиди да се запознаеш с момичето! Успех!
    Напоследък прекаляваш с гледането и мечтаенето за "хубава китара" и ти липсва внимание. Явно са те натирили от двете страни и сега нямаш на какво да "свириш" и ти липсва вниманието, което "китарата" ти оказва .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ще се превърнеш в най-обикновен навлек!
    Щом е красива, сигурно и преди са ѝ се лепили навлеци, но можеш да си сигурен, че жените не си падат по това, особено красивите (които имат избор и то голям)!

Откажи се! Щом нямате общи познати или друг нормален начин по който пътищата ви да се пресекат, нищо няма да излезе!
    Но ако все пак искаш да се унижаваш, можеш да пробваш да я сваляш. Тя ще те отреже, но поне ще разбереш, че съм бил прав !
    Ти кажи какво стана после и какво излезе от това !
    Кой те излъга ?!
    Никоя нормална жена не си пада по случайни навлеци и крийпъри! Ако е красива, такива сигурно я заговарят по няколко пъти на седмица .
    Ти си бил даже по-зле, отколкото предполагах !
    Това с "щом нямате общи познати - откажи се" е доста ограничаващо мислене и според мен е една от главните причини толкова често да има разводи. Хората избират партньор от прекалено ограничен кръг, примиряват се, защото нямат по-добра опция и в крайна сметка резултатът е разочароващ.

Относно "какво стана и какво излезе" - осигурявал съм си доста срещи по този начин, а и също така съм се запознавал с много готини хора, които иначе не бих срещнал в социалния си кръг. Но, разбира се, много пъти НЕ ми се е получавало и съм изглеждал като пълен идиот. Това е риск, който според мен си струва да поемеш, защото плюсовете са повече от минусите.

Виж го по следния начин - не всеки харесва теб и ти не харесваш всеки. Като заговаряш - ускоряваш процеса да разбереш с кои хора се разбираш и с кои не, но по-важното - не ти се налага да чакаш няколко месеца преди да се запознаеш с някое свястно момиче. Също така, когато имаш ограничен избор, придаваш прекалено голямо значение на всеки разговор - примерно запознаваш се с някое момиче в социалния си кръг и си мислиш "По-добре да внимавам да не прееба нещата, защото после няма да имам друг шанс!", а в повечето случаи се случва точно това - прецакваш нещата, защото ти пука прекалено много.

И последно - може да е вярно, че я заговарят често, но обикновено конкуренцията е нищожна, защото повечето "заговарящи" нямат идея какво правят - или заговарят мъртво пияни, или отчаянието им се усеща от километри и те сами се отрязват. Има разлика между "ще проведе разговор с теб" и "ще спи с теб". Първото зависи от това дали думите/мислите/държанието ти са в съответствие, а второто от това дали имаш стойност (тоест дали си достатъчно готин според нейните стандарти).
    Обичам да правя клипове за личностно развитие!

Facebook: http://facebook.com/dvt32.net
    Instagram: http://instagram.com/dvt32
    YouTube: http://youtube.com/dvt32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си