Цитирай Първоначално написано от Numbbb Виж мнението
Как бихте реагирали ако някой ви спре и поиска да се запознаете без причина ? Нагло ли е още от първия път да и взема фб, телефон, да я поканя на кафе? Много кофти ситуация, ако се окаже, че си има приятел.Абе, объркан съм
Ще се превърнеш в най-обикновен навлек!
Щом е красива, сигурно и преди са ѝ се лепили навлеци, но можеш да си сигурен, че жените не си падат по това, особено красивите (които имат избор и то голям)!

Откажи се! Щом нямате общи познати или друг нормален начин по който пътищата ви да се пресекат, нищо няма да излезе!
Но ако все пак искаш да се унижаваш, можеш да пробваш да я сваляш. Тя ще те отреже, но поне ще разбереш, че съм бил прав !
Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
Не е нагло. Правил съм го доста пъти - ...
Ти кажи какво стана после и какво излезе от това !
... в повечето случаи ще е склонна поне да проведе нормален разговор с теб. Понякога дори ще е впечатлена, че си имал топките да я заговориш...
Кой те излъга ?!
Никоя нормална жена не си пада по случайни навлеци и крийпъри! Ако е красива, такива сигурно я заговарят по няколко пъти на седмица .
Между другото, причина ИМА да се запознаете - тя е жена, ти си мъж и я харесваш. Това е причината.
Ти си бил даже по-зле, отколкото предполагах !
Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
Напоследък се чувствам много по-общителна, отколкото съм била някога и не спирам да се завързвам непринудени разговори с непознати, било то на спирката, във влака, или в някое кафе. По този начин се чувствам много приятно и усещам някаква свобода, сякаш разрушавам някакви граници, наложени от обществото.
Просто ти е скучно.
Никакви граници не рушиш !
Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
Много пъти съм си мислела как някой ден като видя някой сладур пред университета, ще отида при него и директно ще му кажа "Хей, може да ти се сторя някаква луда, но ми се струваш симпатичен и бих искала да се запознаем!" ...Не се страхувай и отиди да се запознаеш с момичето! Успех!
Напоследък прекаляваш с гледането и мечтаенето за "хубава китара" и ти липсва внимание. Явно са те натирили от двете страни и сега нямаш на какво да "свириш" и ти липсва вниманието, което "китарата" ти оказва .