Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Ще се превърнеш в най-обикновен навлек!
Щом е красива, сигурно и преди са ѝ се лепили навлеци, но можеш да си сигурен, че жените не си падат по това, особено красивите (които имат избор и то голям)!

Откажи се! Щом нямате общи познати или друг нормален начин по който пътищата ви да се пресекат, нищо няма да излезе!
Но ако все пак искаш да се унижаваш, можеш да пробваш да я сваляш. Тя ще те отреже, но поне ще разбереш, че съм бил прав !
Ти кажи какво стана после и какво излезе от това !
Кой те излъга ?!
Никоя нормална жена не си пада по случайни навлеци и крийпъри! Ако е красива, такива сигурно я заговарят по няколко пъти на седмица .
Ти си бил даже по-зле, отколкото предполагах !
Това с "щом нямате общи познати - откажи се" е доста ограничаващо мислене и според мен е една от главните причини толкова често да има разводи. Хората избират партньор от прекалено ограничен кръг, примиряват се, защото нямат по-добра опция и в крайна сметка резултатът е разочароващ.

Относно "какво стана и какво излезе" - осигурявал съм си доста срещи по този начин, а и също така съм се запознавал с много готини хора, които иначе не бих срещнал в социалния си кръг. Но, разбира се, много пъти НЕ ми се е получавало и съм изглеждал като пълен идиот. Това е риск, който според мен си струва да поемеш, защото плюсовете са повече от минусите.

Виж го по следния начин - не всеки харесва теб и ти не харесваш всеки. Като заговаряш - ускоряваш процеса да разбереш с кои хора се разбираш и с кои не, но по-важното - не ти се налага да чакаш няколко месеца преди да се запознаеш с някое свястно момиче. Също така, когато имаш ограничен избор, придаваш прекалено голямо значение на всеки разговор - примерно запознаваш се с някое момиче в социалния си кръг и си мислиш "По-добре да внимавам да не прееба нещата, защото после няма да имам друг шанс!", а в повечето случаи се случва точно това - прецакваш нещата, защото ти пука прекалено много.

И последно - може да е вярно, че я заговарят често, но обикновено конкуренцията е нищожна, защото повечето "заговарящи" нямат идея какво правят - или заговарят мъртво пияни, или отчаянието им се усеща от километри и те сами се отрязват. Има разлика между "ще проведе разговор с теб" и "ще спи с теб". Първото зависи от това дали думите/мислите/държанието ти са в съответствие, а второто от това дали имаш стойност (тоест дали си достатъчно готин според нейните стандарти).