Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
...примиряват се, защото нямат по-добра опция
Много правилно казано и то обикновено отговаря на реалността!
Само че някои в един момент им хрумва, че искат китарата на Джими Хендрикс, а не кухарката в къщи .
Ще си допаднете с Дивергюн-Китарлъ !
Но, разбира се, много пъти НЕ ми се е получавало и съм изглеждал като пълен идиот.
Мсиля че си така постоянно, дори сега !
Това е риск, който според мен си струва да поемеш, защото плюсовете са повече от минусите.
Щом ти харесва да се унижаваш...
... не всеки харесва теб и ти не харесваш всеки. Като заговаряш - ускоряваш процеса да разбереш с кои хора се разбираш и с кои не...
Твърде жалко е, че ти се налага да разговаряш с някого за да разбереш дали те харесва или не ! Аз често мога да разбера същото и без да разговарям с хората !
...не ти се налага да чакаш няколко месеца преди да се запознаеш с някое свястно момиче.
По-добре играй тото! Принципът е същият, току виж си изкарал някой лев !
И последно - може да е вярно, че я заговарят често, но обикновено конкуренцията е нищожна, защото повечето "заговарящи" нямат идея какво правят - или заговарят мъртво пияни, или отчаянието им се усеща от километри и те сами се отрязват.
Можеш да си сигурен, че конкуренцията е много по-сериозна, отколкото си мислиш! Красива жена 100% са я заговаряли И по-богати И по-добре изглеждащи мъже, в далеч по-подходящи ситуации. И тя ще тръгне със случайния навлек от спирката?! Я пак ?!
Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
Ще те посоча просто като най-големия ми фен във форума, все пак даже мои цитати използваш в подписа си.
Благодаря мила, но ти се заблуждаваш . Толкова си отчаяна за внимание, че си допряла до там да търсиш фен в мое лице... .
Айде мен и моето мнение го остави, но виж какво е мнението на другите потребители за теб, особено след последния ти пост в дневника (за китарите), Дивергюн-Китарлъ!
Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
А относно вниманието, не ме мисли, внимание никога не ми е липсвало, по простата причина, че не съм скучен човек.
Мила, когато ти липсва внимание, го усещам и през нета, както и целият форум!

А иначе ти си безкрайно скучен човек. Не бъркай "добре изглеждаща", с "не-скучна"! Това че някой общува с теб, защото иска да те вкара в леглото, заради добрия ти външен вид не значи че не си скучна . Научи се да правиш разлика между тези неща.
Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
Размина ли се с някого два три пъти, започвам да поздравявам, че и се е случвало да заговарям. И не, не побягват с писаци.
Не всички.
Първо ти си жена. Когато жена прави първата стъпка към контакт, това се възприема като по-приятелско и безопасно, без значение дали другият човек е мъж или жена.
След като се разминавате с някого повече от 3 пъти, значи в тези срещи има нещо закономерно (съседи, съученици, колеги на работното място). Срещите с непознати в градския транспорт са просто съвпадения, дори да се случат 3 или повече пъти.