Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
Всичко зависи от това КАК си я заговорил. Затова и казах, че конкуренцията е нищожна - повечето хора (ако въобще се престрашат) заговарят нетактично и сами се отрязват.
Ти си като някаква трол-латерна, която поддържа абсурдна теза, без никакви реални аргументи, като се правиш че реалните аргументи на опонента ти не съществуват .
И все пак, ето ще те улесня още веднъж, ако нещо си пропуснал от това което казах:
Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Можеш да си сигурен, че конкуренцията е много по-сериозна, отколкото си мислиш! Красива жена 100% са я заговаряли И по-богати И по-добре изглеждащи мъже, в далеч по-подходящи ситуации. И тя ще тръгне със случайния навлек от спирката?! Я пак ?!
...ако знаеш какво правиш, имаш добър шанс да се запознаеш с много хора по този начин.
"Хора" или "жени" ?
Майтапа настрана, но аз много добре знам как да се запозная с много жени и дори да спя с тях, стига да имам нужните средства . Дори в дискотека има по-голям шанс да забършеш някоя, отколкото на някоя спирка !

Питам те конкретен въпрос - спал ли си с жена, с която си се запознал на спирка?
Моля и другите потребители ако са се запознавали с някоя на спирката и после са спали с нея - да се похвалят !
Това е умение, което може да се придобие, по същия начин както можеш да се научиш да свириш на пиано или да играеш добре баскетбол.
Току що сам се опроверга, защото за да играеш добре баскетбол или свириш на пиано е нужен талант, а не само учене/тренировки !
По-добър момент от този да ти споделя това видео едва ли ще има. Дано английският ти е добре, защото съдържанието наистина си струва. Иронията е, че на хората, на които им трябва най-много, обикновено изцяло пренебрегват всичко, което оспорва сегажните им убеждения...
Чудесно - и аз имам едно видео за теб !
То е много по-кратко, но много по-информативно от твоето !
Заповядай - https://www.youtube.com/watch?v=y8EEQrZBKoc