Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Ти си като някаква трол-латерна, която поддържа абсурдна теза, без никакви реални аргументи, като се правиш че реалните аргументи на опонента ти не съществуват .
И все пак, ето ще те улесня още веднъж, ако нещо си пропуснал от това което казах:
Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
Това, че един мъж е красив и/или богат, не означава задължително, че е привлекателен и знае как да общува с жени.

Отново доста ограничаващо мислене, което не ти помага. Ето защо:

Външен вид - ползата е само, че се чувстваш сякаш имаш "позволение" да се държиш уверено около жените, защото отговаряш на сегашните стандарти на обществото. Подсъзнателно си казваш "Виж, всички ме мислят за красив, значи имам нещо специално и мога да се чувствам уверен!". Няма причинно-следствена връзка между това да си красив и да си привлекателен в очите на жените. Увереността ги привлича - не четвъртата плочка на корема ти.

Пари - красивите жени вече имат хора, които им осигуряват лайфстайл (родители, "фенове" или пък може би те самите работят и се издържат). Обаче те искат да чукат този, който ги привлича и ги възбужда. Парите могат да представляват по-голям интерес за жени, които са някъде на 30+, защото ако до този момент не са си намерили мъж, който да ги издържа, това би означавало сериозен проблем за тях. Но, дори и в този случай, много често има шанс да ти изневерят, защото не парите предизвикват това сурово привличане.

Напълно възможно е да "тръгне със случайния навлек от спирката", ако този навлек знае, че жените отговарят на своите емоции и на това как този навлек ги кара да се чувстват.

За да си привлекателен за жените, те трябва да чувстват положителни емоции около теб. Това идва от твоята увереност, хумор, социални умения, доминантност, харизма, това да си различен и непредсказуем и т.н.

Всички останали "аргументи" можеш да намериш в материала, който бях споделил в другата тема.

Нито външният вид е валидно оправдание, нито парите (или липсата на такива).

Майтапа настрана, но аз много добре знам как да се запозная с много жени и дори да спя с тях, стига да имам нужните средства . Дори в дискотека има по-голям шанс да забършеш някоя, отколкото на някоя спирка !
Какви са нужните средства? Как се запознаваш с жени?

В дискотека е може би най-лесният начин да спиш с непозната бързо, просто защото жените излизат с нагласата да се забавляват. На края на вечерта или се прибират, или спят с някой, който смятат, че е достатъчно готин, за да спят с него.

За през деня - може да е на спирка, зад спирка, под спирка, на улицата, до трамвая, до училището или в библиотеката. Няма значение, принципите са едни и същи.

Може да теоретизираме до вдругиден - докато някой не излезе сам и не опита, той живее само с някакви недоказани представи, които сам си е изградил на базата на романтични филми по телевизията, каквото му е казано от приятели / баща му и т.н. Опит втора ръка, вместо да скочиш в дълбокото и сам да разбереш как работят наистина нещата.

Питам те конкретен въпрос - спал ли си с жена, с която си се запознал на спирка?
Моля и другите потребители ако са се запознавали с някоя на спирката и после са спали с нея - да се похвалят !
Отново - мястото на запознанство не е от значение. Спал съм с жена, с която съм се запознал на около стотина метра от спирка - брои ли се?

Току що сам се опроверга, защото за да играеш добре баскетбол или свириш на пиано е нужен талант, а не само учене/тренировки !
Препоръчвам ти книжката The Talent Code на Daniel Coyle. Обобщено казано талантът се основава на миелин (ДОКАЗАТЕЛСТВО), а миелинът се основава на ПРАКТИКА. Може да имаш "предимства" пред другите (например да си висок), но не означава, че не може да се научиш. Познавам хора, които са много по-ниски от мен и ме пръскат на баскетбол, защото са вложили повече усилия от мен.