Всички останали "аргументи" можеш да намериш в материала, който бях споделил в другата тема.
Нито външният вид е валидно оправдание, нито парите (или липсата на такива).
Какви са нужните средства? Как се запознаваш с жени?
В дискотека е може би най-лесният начин да спиш с непозната бързо, просто защото жените излизат с нагласата да се забавляват. На края на вечерта или се прибират, или спят с някой, който смятат, че е достатъчно готин, за да спят с него.
За през деня - може да е на спирка, зад спирка, под спирка, на улицата, до трамвая, до училището или в библиотеката. Няма значение, принципите са едни и същи.
Може да теоретизираме до вдругиден - докато някой не излезе сам и не опита, той живее само с някакви недоказани представи, които сам си е изградил на базата на романтични филми по телевизията, каквото му е казано от приятели / баща му и т.н. Опит втора ръка, вместо да скочиш в дълбокото и сам да разбереш как работят наистина нещата.
Отново - мястото на запознанство не е от значение. Спал съм с жена, с която съм се запознал на около стотина метра от спирка - брои ли се?
Препоръчвам ти книжката The Talent Code на Daniel Coyle. Обобщено казано талантът се основава на миелин
(ДОКАЗАТЕЛСТВО), а миелинът се основава на ПРАКТИКА. Може да имаш "предимства" пред другите (например да си висок), но не означава, че не може да се научиш. Познавам хора, които са много по-ниски от мен и ме пръскат на баскетбол, защото са вложили повече усилия от мен.