Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
Какви са нужните средства? Как се запознаваш с жени?
Ако имаш нужните средства и техника (кола, телефон и т.н.) няма нужда да се запознаваш с жени - те сами ще се запознават с теб !
За през деня - може да е на спирка, зад спирка, под спирка, на улицата, до трамвая, до училището или в библиотеката. Няма значение, принципите са едни и същи.
Принципите са едни и същи, но не са такива, каквито ти си мислиш.
Може да теоретизираме до вдругиден - докато някой не излезе сам и не опита, той живее само с някакви недоказани представи, които сам си е изградил на базата на романтични филми по телевизията, каквото му е казано от приятели / баща му и т.н. Опит втора ръка, вместо да скочиш в дълбокото и сам да разбереш как работят наистина нещата.
Значи е крайно време да го направиш !

Твоите празни приказки са изкопани от женските списания, наивни книжки и Бог знае от къде в нета! Те нямат нищо общо с реалността !
Отново - мястото на запознанство не е от значение. Спал съм с жена, с която съм се запознал на около стотина метра от спирка - брои ли се?
Не се брои - на 100 метра от спирката може да е 5-звезден хотел или някоя скъпа чалготека.

Ти си толкова превъртял, че повечето потребители дори не искат да си правят труда да те опровергават.
Ти си или трол, или мега наивен и заблуден льольо, който не знае къде се намира !
Като нищо ще се окаже че си нечий фейк. Всички тролове имат фейкове!
Препоръчвам ти книжката The Talent Code на Daniel Coyle.
Не ми трябват подобни глупави и безполезни книжки !