- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Непозната в студентски?
Много ми е странно, когато хора без или с малко опит в някаква насока спорят дават акъл на хора с опит, че начинът, по който постига целите си, не е правилен.
Естествено, че имаш по - голям шанс да забиеш някоя непозната мадама на спирката/в гората/на гарата и прочее ако отидеш и поне се опиташ да я заговориш, отколкото да седиш и да не правиш нищо. Даже ако само я зяпаш и като те погледне бягаш с поглед от нейния, може да те помисли за някой психопат или смотаняк. Колкото и да си красив и богат, ако си смотан и не правиш нищо, за да си хванеш момиче, няма да си хванеш или ще те хване някоя, която ще го направи заради някаква полза. Уважаващите себе си момичета не ходят по улиците да търсят разни мишкари и да ги заговарят те първи, макар че има и такива случаи, в което няма нищо лошо по принцип. Ако някой си мисли, че момичето на неговите мечти, което не го познава, ще му позвъни една сутрин на вратата и ще му каже "твоя съм", ще има да чака този момент много много дълго (и той няма да дойде). И не е вярно, че хубавите жени ходят само с богати и мистър свят тип мъже, дори чисто статистически погледнато, няма толкова мъже, които отговарят на това описание, колкото има хубави момичета. Също така зависи кой какво намира за красиво, примерно аз лично харесвам по-невинно изглеждащи момичета с очила, някои харесват момичета с визия като на Галена, някои харесват дебели жени, някои харесват каквото си харесват. Естествено, че момичетата, които ходят с поп-фолк визия, има по - голям шанс да си търсят богат мъж и това да е главният критерий, защото стилът им е да ходят по скъпарски места и да привличат основно сексуално мъжката аудитория. Отново, особено по студентски, този тип момичета най - често завършват вечерта в някое общежитие след плаза с пиян студент, който да ги изджаса, защото ги е почерпил водка в дискотеката.
Когато заговориш непознато момиче, без значение с каква визия, на спирката или където там свариш, има два варианта - да те отреже или да не те отреже. Всичко зависи от подхода ти, от настроението на момичето, донякъде от твоята визия, но не задължително, от това какво излъчване имаш и други неща. Естествено, че ако отидеш при някоя мадама на сирката на рейса и й кажеш "бейби, ела за по дьомнер и после ше те воза на питоня", шансът ти за успех е нулев, освен ако мадамата няма абслютно никакво себеуважение и изключително много да го е закъсала за палката. Иди, заговори я като нормлен човек, няма да те изяде, дори да си има приятел, ако има елементарно възпитание, няма да те нахрани, че си й казал здрасти. Ако й допаднеш и си няма приятел, естествено, че има шанс да приеме да излезете някъде, само не трябва да се държиш като някой натегач. Забелязал съм, че жените като цяло не обичат като си извадят телефона и на екрана да пише "12 missed calls from пичагата от спирката" и прочее, както и аз не обичам такива жени.
Така че давай, като я видиш другия път си превъзмогни срама, кажи й едно здрасти и живи и здрави, нещата може да потръгнат. Ако не го направиш, със сигурност няма да потръгнат. Ако го направиш и те отреже, нищо страшно не е станало![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."