Добре!
Така ли

?!
Много добре

! Хайде да питаме жените във форума, какво мислят за навлеците, които се опитват да ги свалят по улиците и спирките

!
Да пуснем ли анкета

?
Този конкретен пример, има малко общо с темата която обсъждаме.
В момента говорим за досаждането на жени по спирките, а не за никовете на хората във форума

!
Остави реалността на мен

!
Сякаш има голямо значение какъв ник съм избрал в някакъв си форум, където никой не ме познава

!
Не е същото в истинския свят и красотата далеч не е субективно понятие! Обществото има възприети критерии за красота. Ако нямаше такива критерии, дори нямаше да има прилагателни като "красиво" и "грозно" - всичко щеше да е еднакво и всички щяха да са еднакво харесвани по външен вид. Само че всички знаят, че това не е така, следователно теорията ти издиша

!
Колко си ми смешен

!
Да, най-малкото защото значи че има повече пари от оня на спирката

!
Богатите не си пестят пари или главоболие с метрото, а си карат колите и в най-голямото задръстване

!
1. Да оставим настрана свръхестествени аргументи като "съдба" и други подобни, исках да кажа, че има доста неща, които не зависят от теб и те влияят и на твоя живот!
2. Социалните умения се учат именно в детската и ранната тийнейджърска възраст. След това обикновено е твърде късно!
Вярно е, че човек се сблъсква с най-различни ситуации предимно след 20 г., но ако тогава тепърва учиш основите, вече е късно!
Все едно да почнеш шофьорски курсове, след като направиш катастрофа

!
Вярно е и че човек се учи цял живот, но за всяко нещо си има време и място, и изпуснеш ли ги няма връщане! Все едно да гониш влак, който отдавна е заминал

!
Ти какво - предлагаш да се учат социални умения след 35 годишна възраст ли

?!
7. Да ти се налага да пробваш всяка ситуация за да видиш какъв ще е изхода, значи да си глупак без никакъв житейски опит! Всеки път ли ти се налага да се опариш, за да разбереш, че е горещо?! Ако да - толкова по-зле за теб!
"Помислил" съм се за грозен, защото са ми го казвали, а и се виждам в огледалото и се сравнявам с други!
Социалната норма за красота и привлекателност няма да се промени, без значение дали ти харесва или не!
Последните мис България не ги споменавай, защото те не се избират по красота, а по това с кого спят

!
Не си ли твърде голям, за да вярваш в чудеса

?!
Разкажи, на теб тия неща помогнаха ли ти?!
Това съм го пробвал и не ми помогна

! В моя случай трябват най-вече пари и то много

!
П.С. Като ме цитираш, защо ми триеш името?! Някакъв жалък опит да ме обезличиш ли?!
Не знаеш ли, че като цитираш някого, трябва да посочиш източника?!
Не виждам някой да се опитва да ми помага, пък и аз отдавна не търся помощ тук.
Мила Пандишпандие, ако не се вкопчиш и омъжиш за някой чичко, след 20 години няма да има кой да те спонсорира, защото с външния си вид няма да се котираш, а ти друго нямаш какво да предложиш

!