.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Калибриране на батерия?

Имам Alcatel POP 4s, пълен боклук е едвам го търпя ама кво да се прави... от скоро почна да ми прави мизерии които много ме напрягат, направо вчера щях да го изтрещя в земята. Както си показва примерно 34% батерия и се изключва. Като го включа ми показва 0% и пак гасне... Нямах телефон половин ден ! Бях пуснал блутут тонколоната на работа, лятото ми свиреше цял ден и батерията на телефона да падне най много с 20%, ся като захладня от 30-40 процента се изключва. Чудя се дали калибрацията ще го оправи? Тоест като се изключи да го заредя докато изгасне лампата за зареждането. (зареждането отнема половин ден ) или да го хвърлям? В гаранция е ама такъв боклук няма просто и вече на нищо не мяза!!!!!
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 11-21-2017 на 13:14

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Както си показва примерно 34% батерия и се изключва. Като го включа ми показва 0% и пак гасне... ... ся като захладня от 30-40 процента се изключва. Чудя се дали калибрацията ще го оправи? Тоест като се ...(зареждането отнема половин ден )... В гаранция е ...
    Най-вероятно батерията ти си отива. Може и да е от студа, той не влияе добре на батериите. Съмнявам се, че калибрацията ще го оправи, особено след като отнема повече от 3 часа да се зареди.
    Щом е в гаранция отивай в магазина да ти сменят батерията... или телефона !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Нов телефон.
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това с пълното зареждане се правеше при NiMH батериите. При литиевите няма защо да се прави. Щом се държи по описания начин е пътник.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Това с пълното зареждане се правеше при NiMH батериите. При литиевите няма защо да се прави. Щом се държи по описания начин е пътник.
    Напълно вярно. Моята батерия на стария телефон преди се зареждаше на 100% за около 2 часа, а от месец нещо се развали и сега й трябват поне 6 часа зареждане, за да стане от 0 до 100%.
    Вариантът е нова батерия или нов телефон, като много често батерията струва пари, които не си заслужава да се дадат, а дори не се знае дали е оригинална и колко време ще трае, така че може би най-добрият вариант е нов телефон.
    The night is dark and full of terrors.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Нов телефон.
    Ако ти падне акумулатора, направо нова кола ли си купуваш?
    Ти си бил голям гъзар бе !
    Цитирай Първоначално написано от Stygian Виж мнението
    Вариантът е нова батерия или нов телефон, като много често батерията струва пари, които не си заслужава да се дадат, а дори не се знае дали е оригинална и колко време ще трае, така че може би най-добрият вариант е нов телефон.
    Ама разбира се - изцяло нов телефон излиза по-евтино, отколкото ако смениш само някаква си батерия !

Това е сарказъм (за който не е стоплил).
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ако ти падне акумулатора, направо нова кола ли си купуваш?
    Ти си бил голям гъзар бе
    Няма база за сравнение, Гъзев..
    Нов акумулатор държи години, а тия менте батерийки месец най-много два и пак нова трябва да купуваш.
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си