- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го!
Иии здравейте мили хора... тей де ако някой го прочете. Та пиша ви, за да ви попитам какво да правя... Първо да се извиня за правописните грешки! Таа случая ми е следния. Таа аз съм на 14 ии след като мина външно оценяване и така на татък дойде 8ми клас и сме нали нов клас. Има едно момче което харесвам от вече сигурно месец и нещо. Приятели сме. Не сме много близки, но като цяло сме приятели. Всичко започна в един час по английски... Едно момче от съседната редица ми подаде бележка на която пишеше: Борис ( не се казва Борис просто така да го кръстим) те харесва. Не обърнах внимание много защото това момче беше гадняр попринцип и се гавреше с чувствата на хората. Борис се води с най добрият ми приятел и нали го помолих да пита Борис дали наистина има чувства към мен, но Борис сменял темата... Тей като скоро имаме ваканция примерно се чудя дали да кажа на Борис че го харесвам и ако не ме харесва примерно да му мине през ваканцията иии да не говорим за това по нататък. Та хора имате ли някакви съвети и даа какво да правя?