.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Дилема

Дилема

Здравейте , първо аз съм момче и така попаднах в голяма дилема и тя е следната : От няколко месеца си пиша с едно момиче , с което се запознах по соц.мрежи и така поддържаме контакт само там ...няколко пъти съм я канил да излезем , но просто не се стига до там понеже , тя или аз сме заети и така продължаваме с писането . Та понеже тия дни , тя има рожден , а на мен ми се върти в главата да я изненадам с някакъв подарък (примерно цветя ) според вас дали тя ще се зарадва от подарък от мен и дали ще й направя добро впечатление

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Devin_0000 Виж мнението
    ...няколко пъти съм я канил да излезем , но просто не се стига до там понеже , тя или аз сме заети и така продължаваме с писането .
    Щом не сте излизали заедно, не сте достатъчно близки, че да си правите подаръци.
    Не си хаби парите на вятъра. Накарай я да излезете, черпи я някакво кафе и виж какво ще излезе. Ако не стане нищо или дори не излезете - зарежи я и хващай следващата.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Би било мило , жеста си е жест , по този начин ще и покажеш че мислиш за нея , лично аз бих се зарадвала
    Wild & young do it just for fun

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от kinkygirl Виж мнението
    Би било мило , жеста си е жест , по този начин ще и покажеш че мислиш за нея , лично аз бих се зарадвала
    Обичаш ли деца?
    n00bs

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Щом не сте излизали заедно, не сте достатъчно близки, че да си правите подаръци.
    Не си хаби парите на вятъра. Накарай я да излезете, черпи я някакво кафе и виж какво ще излезе. Ако не стане нищо или дори не излезете - зарежи я и хващай следващата.
    Много ми е интересно защо винаги мислиш негативно.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Обичаш ли деца?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението

Много ми е интересно, защо му обръщаш внимание

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от obichamvi Виж мнението
    Много ми е интересно, защо му обръщаш внимание
    Защо не ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Мисля логично, а това че често пъти изглежда негативно е защото така е устроен реалния живот.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си