.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    ybiha_me
    Guest

Представяне на Ибрахимската държава в Ирак и Леванта

1 .За Държавата
    Създадена 1 януари 2017 с главатар Ибрахим Ибрахимов по прякор ,, Психопата ,, . Държавата наброява в момента над 80 милиона и са свирепи и жадни за кръв. Главатарят е мъж на 27 години макар и доста млад е и доста опитен лидер. Служил е на неговия предишен военоначалник ,,ОСАМА БИЛ ГЛАДЕН,, . От него той научава доста и създава така наречената държава ,,Ибрахимската Държава в Ирак и Леванта,, Наречена по накратко ,,ИДИЛ,, . Държавата няма нищо общо с ,, Ислямска държава,, . Напротив Ибрахимската държава и ИДИЛ са в ожесточена война не могат да се траят.В държавата има само мъже който са ожесточени войни.

2. За Главатаря
    Роден преди 27 години в Ирак Ибрахим е ожесточен войн.... Само това е известно за него докато за неговият заместник който той е взел под крилото си е известно твърде много.

3. За заместник главатаря.
    Роден в 2000 година , 2 септември Драгомир Нерминов Рюстемов е роден в град София. От малък е показвал интерес към войните и оръжията. Първата му мечта казва в интервю че искал да стане военен. Ето и едно негово интервю. Взето от Антон Нехихмян.

Антон : Здравей Драго. Разкажи ми нещо за твоята мечта да станеш военен.
    Драгомир : Исках да стана военен и да стана известен да придобия много слава на да знае цял свят. Но ми казаха че няма как да стане.
    Антон : Разкажи ми малко за 2015 година.
    Драгомир : Какво имате предвид:
    Антон : Обадил сте се в полиция със заплахи че ще избиете човечеството и че Аллах е велик.
    Драгомир : Да спомням си защо го направих. Бях на училище и всички българи ме обиждаха защото съм турчин , нямаше проблем но момичето в което бях влюбен също ме обиди. Проклех ги и излязох от стаята в този момент си казах че ще стана терорист и ще ги накарам да страдат. Тогава се обадих и ме задържаха за 24 часа. След като излязох се запознах с нашият лидер Ибрахим Ибрахимов . Станахме много добри приятели той ме покани в неговата държава и аз приех.
    Антон : А какво направихте с съучениците от вашия клас .
    Драгомир : Ами издирвам ги местоположението им се пази в пълна тайна. Но ще ги уткриеме и ще стане много лошо.
    Антон : А какво ще кажете за приказките че сте женкар.
    Драгомир : Аз женкар не аз не си падам по жени нито по мъже. Аз съм Асексуален. Откакто момичето в което бях влюбен ме обиди най жестоко.
    Антон : Какво ще направите с нея когато я откриете.
    Драгомир: Ами аз в по принцип съм много добър човек и жалостив и предполагам че ще и се размине но само на нея.
    Антон : А познавате ли Христиана Димитрова от вашия клас е.
    Драгомир : Това е тема за мен която е много болезнена за говорене ако може да я сменим ( Казва той с сълзи в очите)
    Антон : Но все пак. Явно много сте я обичал.
    Драгомир : Ами да честно да си кажа тя беше любовта на живота ми.
    Антон : Наши зрители току що ни питаха как сте много добър и жалостив като толкова малък а вече сте убил над 5000 човека собственоръчно.
    Драгомир : Имам предвид с мой хора но към всички други съм жесток . Но към животни съм най добър.
    Антон : Каква музика слушате
    Драгомир : Турско.
    Антон : А какво сте вечер когато си лягате
    Драгомир : Ужасно сънувам непрекъснато кошмари.
    Антон : Спомняте ли си един .
    Драгомир : Ами да има един който е почти всяка вечер. Сънувам всички който съм убил и ме чакат на отсрещният бряг викат ме радват ми се.
    Антон : Има слух че сте бил преди жалостив към хората и много добър.
    Драгомир : Да но този Драго отдавна го няма.
    Антон : Вие чувствате ли се герой.
    Драгомир : Да но истниския герой е Нашият лидер Ибрахим.

Според интервюто Драгомир някога е имал чувста. Родил се е първо много добро момче но с течение на годините явно се е влюбил в неподходящото момиче и се е родил истински психопат.

Това беше от ,, ЯкиПедиа,,

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

FDAN1999
    Guest
    Няма ли да махнете тази дебилска тема бе ... Ало великя форумен модератор YoungBloodZ къде си бе краставо магаре. Махай тази тема . Йебеш ли се , чики ли правиш , бебе ли правиш , презерватив ли слагаш. Спри да се самозадоволяваш като животно и изтрий тази тема.

От Яна Василева.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от FDAN1999 Виж мнението
    Няма ли да махнете тази дебилска тема бе ... Ало великя форумен модератор YoungBloodZ къде си бе краставо магаре. Махай тази тема . Йебеш ли се , чики ли правиш , бебе ли правиш , презерватив ли слагаш. Спри да се самозадоволяваш като животно и изтрий тази тема.

От Яна Василева.
    От всичко по малко.

tyk_tam1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    От всичко по малко.
    ай де де човек изтрий темата че не ми се ще да я видят. Както казах според мен може и Х.Д да я види, тогава тя ще каже на С.Н и той ще дойде да ме бие и аз ще трябва да го лежа.

моля те бе човек не ми се лежи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си