.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

neinite_ochi
    Guest

Престанете

аааааааа погледнете я само какво лице леле каво телце има как ме гледа ще ме умори една скандална мислъл да ви кажа с нея малко ми се върти. Чудно ми е защо тя тръгна с някаква мутра който мога да го направя направя за посмешище с едно щракване на пръста.Като човек не бих и простил за това че ме качи в интернет но като нейно бъдещо гадже ми влиза в длъжностната характеристика.

тия моите приятели какво ли си казват оооо защо вече не качва нищо как ще го следи ме така. Обзалагам се че ми гледам в момента фейсбука и си казват айде влез молим ти се. Но аз вече намерих златната лампа потърках и ми се сбъдна мечтата сигурно те дори не знаят за какво говоря . Галя лампата и казвам само 1. Тя е моя става моя. 2. Светът е мой. и много други.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Ей тролски задник
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

neinite_ochi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Ей тролски задник
    я млъквай комплексар
    задник си ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си