.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Тя има ли симпатии към мен?

Здравейте. За първи път пиша във форума, но често го посещавам и чета с интерес. Започвам направо. Тъй като съм с една година по-малък от випуска, с който завърших гимназията, имам доста повече приятели от моя набор, отколкото от този, в който учех. Редовно прекарвах времето си с тях и забелязах (волно или неволно) едно момиче, което още тогава се запечата в съзнанието ми. Разменяли сме си няколко приказки, но никога не съм имал смелостта да я заговоря по-сериозно. Може би вече звучи клиширано, но определено не е като всички останали - винаги когато я видя, на лицето й има невероятна усмивка и колкото и да беше лош денят ми, макар и да не я познавах както бих искал, ми приповдигаше настроението. 12 клас отмина, започнах да следвам в университета като първокурсник. Понякога се сещах за нея, виждах нейни постове в инстаграм и бях забелязал, че се занимава с фотография също като мен. Животът си минаваше, докато един ден не ми поиска приятелство във фейсбук. Не мога да опиша защо, но почувствах истинска радост от това. Та аз дори не знаех нищо за нея, защо за бога? Престраших се и й писах още същата вечер под предтекст, че искам да я разпитам нещо за обектива, който ползва. Някак шеметно започнахме да си пишем всеки ден, като през това време оставах искрено очарован и очаквах с нетърпение следващия разговор. Занимаваме се с едни и същи неща, слушаме една и съща музика, обожаваме да пътуваме, дори има огромни съвпадения с имена на наши роднини. Никога досега не го бях правил, но я поканих да излезем на кино и тя прие. Когато след година видях отново тази усмивка, усетих пеперудите в стомаха ми и знаех, че вече ме е пленила. Прекарахме си страхотно, говорихме с часове след филма и всичко беше прекрасно. След време (и още чатове всеки ден до късно нощем) отново й предложих да излезем и тя отново прие. Този път се държах значително по-отворено, а тя не ме отблъсна, което изключително много ме обнадежди. Времето, прекарано с нея, е най-добре прекараното ми такова от месеци насам. В нейната компания се чувствам спокоен и не мисля за нищо от ежедневието. Това, което ме вълнува и заради което изписах това огромно излияние е, дали реално тя изпитва същото към мен и как бих могъл да разбера дали е така. Опитът ми с момичетата се свежда до това, че съм имал една приятелка и то едва за няколко месеца, като с нея се виждахме всеки ден в училище и съответно не ми се е налагало да я каня на срещи в началото.
    Отново се извинявам за дългия пост и благодаря на всички, които ще споделят мнение, както и на тези, които просто прочетоха историята ми
    Последно редактирано от heatmans : 12-01-2017 на 18:50

да

Голям фен
    Взимайте се де.

Късметлия.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Непорочен.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на corbV2
    Започни да се запознаваш и излизаш и с други момичета, и ще усетиш разликата. Вече няма да е толкова уникална. Просто ти е дала липсващото ти внимание и си станал зависим от нея. Отпиши я тая п*тка за нещо различно от приятелство, късно е. Не си предприел нищо, бил си нерешителен и си се държал като мекотело. Никакъв шанс да обърнеш нещата. Стегни се и бъди мъж, за да ти се получи със следващите.

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ с риск да бъда набедена за заяждане отново... не мисля, че авторът трябва да приема съвет за подобно запитване от човек, който използва нарицателното п*тка към жена. sry not sry

/Пич, сам си видял, че на мадамата ѝ е приятно в компанията ти, а това е най-важното нещо, за да може да си уверен и да стъпиш в по-смели действия за в бъдеще. Пък няма значение к'ъв ти е бил опитът с момичетата преди това, щом сега си успял да ѝ създадеш комфорт и да се изкарате добре заедно. Според това, което си описал съм на мнение, че момичето не е безразлично към теб, така че действай по-активно и смело : )

^ Oh, my sweet summer child ;d. Това е просто нарицателно. А и мога да се обзаложа с теб, че статистически мъжете, които използват подобни изрази, са по-успешни с жените от тези, които ви издигат на пиедестал. Нужна е неебателна нагласа, а някакви думички, казани тук и там, са просто подробности.

Мега фен Аватара на pandabear
    С неебателна нагласа единственият успех, които ще постигнеш е с жени, които нямат себеуважение. Щом би се задоволил с това, давай...Но не е окей да даваш подобни съвети на момче, което е далеч от статистическите мачовци.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    А и мога да се обзаложа с теб, че статистически мъжете, които използват подобни изрази, са по-успешни с жените от тези, които ви издигат на пиедестал. Нужна е неебателна нагласа, а някакви думички, казани тук и там, са просто подробности.
    Самата истина! Евалата Корби !
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    С неебателна нагласа единственият успех, които ще постигнеш е с жени, които нямат себеуважение.
    Че кво от тва ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    С неебателна нагласа единственият успех, които ще постигнеш е с жени, които нямат себеуважение. Щом би се задоволил с това, давай...Но не е окей да даваш подобни съвети на момче, което е далеч от статистическите мачовци.
    Да, права си. Харесвате вежливи мишки, които ви лижат подметките и ви свалят звезди 24/7...Влизаш в крайности.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Харесвате вежливи мишки, които ви лижат подметките и ви свалят звезди 24/7...
    Работата е там, че жените не харесват такива мъже (дори и Пандишпандие Петмезова)! Това са само празни приказки за пред хората !

Пълно е с жени, които на думи твърдят, че харесват "вежливи, романтични, верни мъже и т.н.", но в крайна сметка все така се получава, че се хващат с нацепени батки, чичковци с пари или в краен случай някой квартален пияница, който "пие и бие". Айде моля ви се, без глупости !
    И ми е любимото като чуя - "защо все на такива мъже попадам" !
    Последно редактирано от Грозния : 12-04-2017 на 18:41
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    защо все на такива мъже попадам
    Не е ли ясно защо ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си