.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Заведения в София?

Здравейте,

Споделете приятни места, където ходите.

Мерси!
    Go go go

Супер фен Аватара на kompleksar
    McDonalds до НДК. Много приятно и комфортно място.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Голям фен

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Еми зависи какво харесваш и до колко пари ти трябва, на колко си години и с каква компания ще ходиш. Ще ти кажа няколко, които харесвам аз лично (без да е реклама и в произволен ред, не по предпочитание):
    - Бирария 43 на паветата между метростанция Опълченска и Христо Ботев - не е скъпо, намира се до училище, не е място да се наядеш, а да пиеш бири;
    - Wrong Bar до родилния дом Шейново - рок бар, правят яки сандвичи, не е скъп, не е и много евтин;
    - Етнотека Хъшове - кръчмо-дискотеко-ресторант на Мария Луиза, свири народно и чалга и четвъртък сметката е на 50%, подходящо е да се напиеш на боклук, чат пат пеят чалгаджийки;
    - Половината люлински и обелски кръчми - характеризират се с това, че се готви вкусно и е турбо евтино (за 20 лева си тръгваш сит и пиян), свири всякакъв модел сръбско и чалга обикновено, но има и такива, в които свири музика ти сити и да войс;
    - Механа Ръченица в Хиподрума - имат обедно меню, готвят хубаво, нещата от основното им меню не са много евтини, о цял ден свири гръцко и сръбско;
    - Корнера на ул. Милин камък - там вече не ходя, ама е рок - дупка, храна няма, само пуканки, има бира на по 1,30;
    - Лучаното на Славейков - там имат жива бира тяхно производство и яки манджи, но не е евтино, да се препарираш от пиене ще ти трябват над 50 кинта (само за пиенето);
    - The Shots в Студентски град - там отиваш да пиеш шотове между 12 и 20 кинта за шейкър, обикновено 2 ти стигат макс, не ме кефи, че е много тясно, свири музика тип Dua Lipa и електронно;
    - Playhouse - любимата ми чалготека в Студентски;
    - Клуб 33 - втората ми по предпочитания чалготека в Студентски;
    - Бар Петък - ако не харесваш чалга и ти се дават умерено пари;
    - Лодките на Панчарево - там се ходи интерактивно, да погребеш малко и после да плющиш цаца и бира на брега на езерото, подходящо е за лятото;
    - Борисовата градина - не е заведение, ама е много топ да се кибичи целодневно там лятото с бирица;
    - Дивака и Кривото - ако искаш да ядеш за не много пари вкусно по центъра, двете са ми еднакви, не стават за напиваници обаче;
    - Ale House - там си сипваш бира от колонка като на бензиностанция и накрая те таксуват на количество, не е евтино, но има силни бири, с които можеш да се нафъргаш до 20 кинта;
    - La Bottega на Шишман - италиански ресторант с много яка атмосфера, като за закараш някоя мома на първа среща и да я впечатлиш, впечатляването обаче ще ти излезе в най - добрия случай около 40 кинта за двамата;
    - Stand-up comedy club - бар, в който има на живо хумористични шоута, свежо е, не е кръчма;
    - Гости в Люлин 2 - най - яката пицария евър, предлагат и наргиле на 12 лева;
    - Пиано бар Синатра срещу CCS, като цени е като във всички дискотеки, яко е за размазване на не-чалга, но за разлика от някои чалготеки, не толерират извращения и простотии;

Общо взето, по мои наблюдения, най - вкусно се готви в турбо западналите, ревящи за ХЕИ квартални дупки, ако си фен на бирата, мастиката, шкембето, боба и скарата, най - хубавите пици са тези на пещ. Местата за наяждане не стават за напиване и обратното, а това колко скъпо е едно заведение няма нищо общо с това колко е комфортно и колко хубаво готвят и прочее.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си