.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да я върна?

Здравейте, обърках много нещата между мен и приятелката ми, изключително много .. и искам да ги оправя, обаче нямам идея как и всичко е супер объркано и не мога да говоря с приятелите си за това, не мисля, че някога съм се чувствал толкова виновен и празен ии наистина трябва да кажа на някоя така, че .. ето какво се случи.
    Винаги съм бил изключително не хмм емоционален , винаги съм бил много обран от страна на чувствата си и за жалост до преди 2 години, карах жените в живота ми да се чувстват неоценени или хм не достатъчно добри за мен, не знам защо го правех, защото съм смотан или не знам, нещо не ми е наред, но преди 2 години както на всеки се случва се влюбих много, беше красиво , беше щастие, аз се издъних, един два три пет пъти, тя ме остави и аз продължих да съм задник, но нещо се беше променило в мен, чувствах емпатия.. и очевидно не бях същия, оказа се че е по-лесно така, момичетата очевидно харесват някой, който изглежда добре, говори добре и е тотално счупен емоционално, но показва загриженост ии аз се възползвах от това ии отново и отново , но ми липсваше бившата приятелка, беше любов , няма как да не ми липсва.. Лятото срещнах едно момиче, най-смахнатото момиче, с което съм излизал, милата е толкова счупена емоционално, че сякаш се гледах в огледалото и естествено , използвах същия подход катко при всички жени, опознаваш ги, слушаш ги бла бла мина месец и повече и това момиче, беше дръпнато, да имаше някакви целувки, но никога нищо повече, излизахме постоянно,но някак не беше заинтересована от мен, което ме подлуди и мотивира, казах й че ще се влюби в мен и че ще ме обича, тя ми каза, че ако тя се влюби, то аз ще съм много по-влюбен ии предизвикахме се .. и бум случи се хаха не беше толкова силно както с предишното момиче, но имаше нещо.. обичах да говоря с нея, можех да бъда се бе си, можех 3 часа да й обяснявам, защо според мен ЦРУ примерно са убили Кенеди или да й обяснявам за новата видео игра, която съм си купил и тя да ненавижда, че обичам да играя видео игри хаха но можех да го правя, но не знам защо мислех за бившата си , в началото не , но след 2-3 месеца връзка, започна да ми липсва много бившата ми приятелка , може би защото моята започна да работи супер гадни смени и нямаше никакво време за мен, постоянно пътуваше по работа и почти не говорехме вече, лягаше и заспиваше до мен супер уморена, а аз се опитвах или поне аз така смятам.. започнахме да се караме, за всякакви неща, къде ще живеем .. тъй като тя искаше да оставам в тях, тя още живееше на квартира имаше съквартиранти и аз се изнервях.. аз живея сам , тя си беше купила жилище, но все се замотаваше да го обзаведе, аз постоянно ходех да избирам спални, шкафове и тн и тя беше супер незаинтересована, да беше забавно да спим на земята, но аз имам жилище .. ии тя е супер разпиляна, а аз съм супер организиран и подреден и ме влудяваше всичко това ии все повече ми липсваше бившата ми приятелка, обадих й се за рождения ден, чух я че се зарадва .. имаше около 30 секунди мълчание, след което аз затворих, след 10 дни й се обадих отново, чаках приятелката ми да свърши работа и докато седях в колата, просто й се обадих.. поговорихме си малко и тя ми каза, че си има приятел и когато го чух, сякаш всичко се срина , станах супер изнервен , ядосан ии 2 седмици по-късно се разделих с приятелката си, защото крещях, обиждах и се държах по възможно най-ужасния начин , по който може някой да се държи и тя си тръгна.. не иска да говори с мен, не иска да ме вижда, не иска да съм в живота й, извиних й се 1000000 пъти, пращах й цветя, ходех до тях, молех й се, плаках дори .. а тя НИЩО, пълен игнор.. та нали уж ме обичаше, окей държал съм се тъпо ама всички правим грешки и аз се извиних. Искам да направя нещо, нещо което никой не е правил знам ли.. нещо с което да я върна в живота си.. Липсва ми.

Голям фен
    Моите, хм, съболезнования.

Мега фен Аватара на tori
    Какво искаш от момиче, което не обичаш наистина?! Отгледай си топки и не се занимавай с нея, щото само я тормозиш като я ползваш само за пълнеж.
    квак

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Мъже не останаха в тая държава,добре,че съм аз да отмия срама.

Иначе авторе като не знаеш какво искаш кой ти е виновен?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Съгласен съм! Ти си перфектният за всяка хубава дама!
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    С какво го отмиваш? С кал ли ?!
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Съгласен съм! Ти си перфектният за всяка хубава дама!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Според мен тази си я хванал, за да запълниш дупката, която е оставила другата. То ти си го и каза - предизвикалите сте се, че ще се влюбите. Ама насила хубост не става. Твоята любов толкова я е и имало щом си почнал да се държиш като парцал с нея (ако обстоятелствата довели до раздяла бяха нормални изобщо нямаше да има такъв хубав хубав игнор към тебе от нейна страна). Накратко тук истинска любов просто не се е случила независимо от кой ъгъл ще гледаш на нещата. Забрави за нея и за по-бившата. Поостани малко сам, виж се какъв си и какво трябва да промениш в себе си поне, за да не осираш така нещата и при това съвсем сам (никой не ти е виновен за тази) в следващата си връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си