.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Моята любовна история ! Търся съвети..

Здравейте ! Отскоро съм нов в този сайт, поразгледах го и реших и аз да споделя моята история, любовна история..Таа, да започваме. Влюбих се много силно в едно момиче от моят клас, за мен тя е най-красивото и прекрасно създание, което съм срещал някога, умна, красива, скромна, възпитана и всичко каквото се сетите свързано с това. С нея сме в един клас от вече почти 3 години. Първоначално не учих в сегашното си даскало, ами бях в едно друго и реших да се преместя поради основателни причини и това стана лятото на 8-ми клас, на път за 9-ти. Когато дойдох в текущият си клас не бях изобщо близък с нея и през ум не ми е минавало, че може да се стигне до такова мъчение. Започнахме да си говорим към края на 9-ти клас, преди да заминем випуска на екскурзия. Тук съм длъжен да отбележа, че тя си имаше приятел с който не бяха в много добри отношения и се караха често. По-време на екскурзията се събирахме в тяхната стая, там с една нейна приятелка и се нагътахме всики на спалнята и започнахме да си разказваме вицове и по едно време едно друго момиче от моят клас предложи да тръгнат да ми правят смучки и аз не знам с какъв акъл исках точно тя да ми направи, а знаех че си има приятел, но уви, тя се съгласи. Направи ми я, екскурзията приключи и дойде лятото на 9-ти клас. Спряхме да си говорим, защото тепърва бяхме завършили, но една седмица реших да отида на фитнес и на връщане минах през един магазин, който беше в близост до у тях. Влизам в магазина аз и след няколко минутки влиза и тя, но без да очаквам и реших да я изненадам, като я изплаша от отзад и мацката се стресна, но се изненада. Вечерта преди да си легна ми беше писала, за да ме чуе как съм и какво правя и така си писахме до 3-4 часа. На следващата седмица ме покани на една площадка до у тях, за да й правя компания с едно момиче, аз се съгласих. Бях много радостен, че ме покани да отида при нея, но изобщо не ми е минавало през ум, че ще я захаресам толкова много. И така ходих няколко дни подред при тях докато не й предложих да излезем заедно и да се поразходим, тя се съгласи. Излизахме до началото на 10-ти клас и като почнахме, спряхме за известно време. Минаваха дни, след дни, а ние продължавахме да си споделяме и пишем приятелски. Тогава разбрах, че тя отново се е събрала с бившият и го приех някакво ''Ами окей, тя си знае'' и след 2 месеца скъсаха. Аз знаех затова, но въпреки всичко продължавахме да си пишем дори и когато бяха заедно. И така както си чатихме започнах да изпитвам много силни симпатий към нея, тя също ме харесваше, симпатизирах й. Средата на октомври вече започнах да й предлагам да излизаме и излизахме така почти всеки петък и събота и се чувствах страхотно. Поканих я в нас, те ме кани в тях, впоследствие започнахме да се прегръщаме, боричкахме се и ни беше много хубаво и на двамата. Началото на декември вече може да се каже, че бях влюбен в нея и тя започна да подозира, но без да ми казва. Накратко бях й споделил, че харесвам много едно момиче и искам да го целуна, а тя знаеше, че това е тя и въпреки това ме караше да го направя, но аз просто нямах смелост и един ден излязохме и я целунах просто по бузата...Началото на януари не издържах и просто й признах, тя го възприе супер милото и каза, че няма да казва на никого. Не си бях помислял да тръгна с нея, защото тя беше заедно с приятелят си почти 2 години ( дори и да са се карали често ) . Реших да потърся отговор на този въпрос, дали някога би тръгнала с мен и тя ми каза, че в момента не би тръгнала с никого, но като цяло ми сподели, че съм й симпатичен и имала там някакви чувства..Ние продължавахме да излизаме, прегръщахме се, каних я в нас, позволяваше ми да я целувам по бузата, да й споделям абсолютно всичко, винаги ме питаше как съм, как се чувствам, гадно ли ми е и т.н . Последва най-гадното нещо, което можех да си представя. Тя ми написа, че това което правим с нея не е правилно и мисли че не трябва да сме си толкова близки. Следователно, аз предположих, че тя може да се е върнала отново при бившият си и беше точно така..Тя започна да се държи гадно с мен, отблъсна ме до такава степен, че да започна да пиша стихотворения, да я сънувам всеки ден и още какво ли не. Лятото ми се извини за постъпките си, аз й простих естествено, започнахме отново да си говорим, но не чак толкова колкото преди. Тя също така ми сподели, че в момента не е щастлива с приятелят си, а от друга страна ги виждам заедно в училище, а отвътре се чувствам адски гадното..След което ги бях видял по центъра, ядосах се и й написах, да се прави, че не ме познава, защото отделно преди това я бях питал дали може да излезем, а тя ми каза, че не мисли че е добра идея това и че не искала да ми дава празни надежди и от тогава до сега почти не си говорим, тя си излиза все още с него и имам чувството, че изобщо не й пука за мен, след всичките неща които направих..В клас ми е много подтиснато, само за нея си мисля, засичаме си погледите понякога, ту аз я погледна, ту тя мен и това е. Именият й ден наближава и съм подготвил една скромна изненада, която се надявам да оцени и все по-скоро да си върнем старите отношения....

Ще съм ви МНОГО БЛАГОДАРЕН, ако сте прочели историята докрай и ако изкажете своето мнение и ми помогнете с някакви съвети !!!
    Искам да ви попитам дали според вас е трябвало да я целуна тогава и имам ли все още някакви шансове с това момиче или да я преживея по някакъв начин и да продължа напред ?
    Последно редактирано от Toshosoccer : 12-05-2017 на 11:31

Супер фен Аватара на kompleksar
    Не се занимавай, шибана п0тка е, играе си с чувствата ти.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    За нея ти си номер 2 (а може би номер 3, 4, 5 или 10, не знае...). Приеми, че е влюбена в друг, а ти си "просто за ей така". И този другия явно й е доста голяма любов, защото си личи, че са преживяли много заедно, а с теб тя нищо не е преживяла. Не се излагай, ще бъдеш пълен жалкар, ако й направиш подарък докато тя си излиза с конкуренцията ти и то меко казано такава, защото те ходят заедно в пълния смисъл на израза. Просто не ти го съобщава, защото не е длъжна, а пък й е забавно да си мисли, че има такъв рейтинг (просто знае, че си й в краката).

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Toshosoccer Виж мнението
    Здравейте !

Ще съм ви МНОГО БЛАГОДАРЕН, ако сте прочели историята докрай и ако изкажете своето мнение и ми помогнете с някакви съвети !!!
    Да го беше написал по-кратко, смислено и интересно!
    Едва ли някой ще си направи труда да го прочете цялото !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да го беше написал по-кратко, смислено и интересно!
    Едва ли някой ще си направи труда да го прочете цялото !
    Е, аз си направих. Помисли пак.

По темата - пич, знам, че ще ти е кофти да го чуеш, обаче за мен мацката просто си е гонила интереса. За да не е сама, защото обикновено жените обичат внимание, докато не получат това, което наистина искат, в случая явно тва е бившия.Окей, взел си й нещо за именния ден, но след това просто спри. Този човек не иска теб, дори и да има няква симпатия - тва не е достатъчно. Запази си самоуважението и спри да я преследваш, има достатъчно готини момичета.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението

По темата - пич, знам, че ще ти е кофти да го чуеш, обаче за мен мацката просто си е гонила интереса. За да не е сама, защото обикновено жените обичат внимание, докато не получат това, което наистина искат, в случая явно тва е бившия.Окей, взел си й нещо за именния ден, но след това просто спри. Този човек не иска теб, дори и да има няква симпатия - тва не е достатъчно. Запази си самоуважението и спри да я преследваш, има достатъчно готини момичета.
    Благодаря ! Ще оценя това, което каза

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

ебаси тва никъв шанс да го прочета

не е ли си "ебаха ме в гъза, бременна ли съм" - точно, кратко и ясно

Здравей! Прочетох цялото ти писание...и това, което мога да ти кажа е да спреш. Момичето си има приятел от 2 години и е очевидно, че това е нейният интерес. Не се наранявай и недей разваля чуждата връзка.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си