Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
А ти си пък тъпата путка, която му казва:

Ооо, не, той съвсем няма да е преебан, ако е дал всичко нужно ама то да вземе, че не стане...
Жалки сте вие, тъпите като теб путки, които си мислите, че това е изключително възбуждащо - да има някой, който да се бори за вас на всяка цена до последно макар и да не го допуснете, а пък и кой знае, като в случая на автора на друга пишка да точите лиги междувременно.
Да, знаем, че е изключително повдигащо самочувствието за една тъпа ковра, но е болезнено за другото човешко същество. Авторът каза, че е подарил куче, а оная ковра го разхожда в момента с друг. Ти пък си седнала да разправяш от твоята ковровска гледна точка кое било жалко...
Мъжката солидарност или как... жалък си.
Какво очакваш, не мога да си обясня. Да седиш и да си бъркаш в носа или някъде другаде и да имаш стойностен човек до себе си ли?
И не знам ти като отидеш на работа и си свършиш добре задълженията няма ли да се чувстваш удовлетворен от себе си? Друг е въпросът дали шефът ти ще те похвали или изобщо няма да забележи. Нали се сещаш, че той, ако е дал всичко от себе си, бил е постоянен, бил е опора, подкрепа и т.н,ако отново не я спечели, вината не е в него. Просто не е този човекът за него. От тази гледна точка няма да се чувства пр*ебан, защото е направил нещо, а не е седял като теб да мисли на жените като за тъпи путки. Всеки с мнението си. И мисля, че има по-възбуждащи (както ти ги наричаш) дейности от това някой да ми сваля звезди